Έλενα Παπαβασιλείου: Η παρουσιάστρια δεν κρίνεται από το μήκος της φούστας!

14:56 17/8/2011 - Πηγή: TVNea
Πιο ήρεμη από ποτέ, όπως η ίδια μας εξομολογείται, κάνει τις διακοπές της η Eλενα Παπαβασιλείου, αν και μαζί με τον Σπύρο Λάμπρου βρίσκονται σε περίοδο αναμονής για την ανανέωση του συμβολαίου τους στον Alpha. Τη στιγμή που όλα "παίζονται" στο τραπέζι της διοίκησης του σταθμού -κι ενώ υπάρχουν σενάρια ότι θα αναλάβει την παρουσίαση του "Κους κους" μέχρι να επιστρέψει η Κατερίνα Καραβάτου- η παρουσιάστρια μιλάει για τη σεζόν που πέρασε, για τα πρόσωπα του σταθμού, για τα σχόλια πάνω στις ενδυματολογικές επιλογές και για τη σχέση της με το κανάλι.

-Σε ποιο σημείο του Αιγαίου σε βρίσκουμε; Τώρα βρίσκομαι στην Αντίπαρο. Είμαστε όμως πολύ τυχεροί που ζούμε σε αυτή τη χώρα, που έχει τόσα όμορφα νησιά. Ακόμη και με αυτές τιςδυσκολίες που βιώνουμε τις οικονομικές το τελευταίο διάστημα, νιώθω τυχερή που ζω σε αυτή τη χώρα. Αυτά δεν μπορούν να μας τα πάρουν. Τα πανέμορφα μέρη, τη θάλασσα.

-Και μέσα από την εκπομπή κάνατε αρκετά ταξίδια το τελευταίο διάστημα πριν πείτε αντίο για τη σεζόν.

Μέσα από την εκπομπή, από το ρεπορτάζ, κάναμε προτάσεις καθημερινά, για διακοπές, για οικονομικά πακέτα, ο κόσμος τα αγκάλιαζε αυτά τα θέματα το βλέπαμε από τα τηλεφωνήματα και από τα μηνύματα στο Διαδίκτυο. Τις φθηνές λύσεις και τις ιδέες για μια πιο οικονομική καθημερινότητα πλέον τις ψάχνουν όλοι. Τα χρηστικά θέματα μάς "πήγαν" πολύ φέτος. Για παράδειγμα τα ρεπορτάζ με τα καταστήματα που είχαν χαμηλές τιμές και έκαναν προσφορές, γινόταν κάθε φορά χαμός.
Οι φίλοι μου οι κολλητοί με έπαιρναν τηλέφωνο κι αντί να μου πούνε όπως παλιά ένα σχόλιο για την εκπομπή, για την παρουσίαση ή κάτι που είπα στον αέρα κτλ. με ρωτούσαν "πού είναι αυτό το μαγαζί με τις προσφορές;". Η εκπομπή μας πάντως έχει μεγάλη γκάμα, ξεκινάει από την ενημέρωση και πάει και στην ψυχαγωγία.

-Φέτος εξαιτίας των οικονομικών και κοινωνικών συνθηκών ο ανταγωνισμός στην πρωινή ενημερωτική ζώνη ήταν μεγαλύτερος, πόσω μάλλον για το "Πάνω στην ώρα" που είναι ινφοτέινμεντ. Πώς το αντιμετωπίσατε;

Από τη μια μείναμε πιστοί στο κόνσπετ που ήθελε 45 λεπτά ενημέρωση, δηλαδή γρήγορη πληροφόρηση για το τι έχει συμβεί στον κόσμο, έκτακτα θέματα, επικαιρότητα, όπως οι "Αγανακτισμένοι".
Από εκεί και πέρα τα χαρούμενα θέματα θέλαμε να τα κρατήσουμε γιατί πιστεύω πως καλώς ή κακώς όσο δύσκολα και να περνάμε έχουμε πάντα την ανάγκη να χαμογελάσουμε και να πούμε ότι εντάξει δεν καταστρεφόμαστε.
Να έχουμε λίγη θετική ενέργεια δηλαδή.
Καλό είναι να ξέρουμε τι μας γίνεται, αφού ζούμε σε αυτή τη δύσκολη εποχή, αλλά όλοι μαζί πρέπει να βγούμε από αυτή.

-Τον χειμώνα δέχτηκες κριτική για κάποιες ενδυματολογικές σου επιλογές που ήταν κάπως προκλητικές και ειπώθηκε ότι το κάνεις για την τηλεθέαση. Σε ενόχλησε αυτό;

Είναι αστείο και επιφανειακό να κρίνεις κάποιον από τα ρούχα του. Οι παρουσιάστριες δεν κρίνονται από το μήκος της φούστας τους ούτε οι πολιτικοί από τα ωραία τους κοστούμια. Σηκωνόμουν στις 4.30 το πρωί κάθε μέρ
Keywords
Τυχαία Θέματα