Είναι πολύ για τα ελληνικά δεδομένα

09:31 23/12/2015 - Πηγή: TVNea
Από πέρσι το Hashtag της Ελεονώρας Μελέτη κατάφερε να ξεχωρίσει. Η πρωτοτυπία, η πολύ καλή θεματολογία και το στήσιμο της εκπομπής φαίνεται πως είναι τα στοιχεία που κάνουν την εκπομπή ιδιαίτερη.

Η Ελεονώρα Μελέτη και ο Θέμης Μάλλης με τη δημοσιογραφική ομάδα της εκπομπής πραγματοποιούν πρωτότυπες έρευνες και αναλύουν ιδιαίτερα θέματα που είναι πολύ ασυνήθιστα
για τα ελληνικά δεδομένα. Κάποια βέβαια είναι taboo για την κοινωνία. Αυτό έγινε κατανοητό από το πρώτο ακόμα Hashtag της περσινής σεζόν που είδαμε την παρουσιάστρια στην Ολλανδία να κάνει μια βιωματική έρευνα και να καπνίζει ινδική κάνναβη στην κάμερα της εκπομπής. Αντιδράσεις όμως είχαν προκαλέσει και άλλες εκπομπές, όπως αυτή με τη λέξη πορνό όπου είδαμε την Ελεονώρα να σκηνοθετεί ταινία πορνό.

Με τα παραπάνω η Ελεονώρα απέδειξε πως δεν διαθέτει το παραμικρό κόμπλεξ, όπως θα δούμε και στο Hashtag της Κυριακής, όπου θα δούμε την Ελεονώρα να τραγουδά χωρίς κολλήματα και με άνεση σε μπουζούκια, αφού αυτά είναι το θέμα της συγκεκριμένης εκπομπής.

Συνοψίζοντας, το Hashtag είναι μια ιδιαίτερα πρωτότυπη εκπομπή έρευνας που όμοιά της οι Έλληνες δεν είχαν ξαναδεί και δεν την αναγνωρίζουν. Έτσι, η πολύ μεγάλη επιτυχία στα νούμερα τηλεθέασης είναι λίγο δύσκολο να έρθει για το Hashtag παρ' όλο που την αξίζει!http://www.tvnea.com
Keywords
Τυχαία Θέματα