Είναι οριστικό!Εκτός Alpha η Πάνια...

20:00 15/7/2015 - Πηγή: TVNea
Αν κάτι χαρακτηρίζει αυτό το καλοκαίρι σε τηλεοπτικό επίπεδο είναι το ¨απρόβλεπτο¨.Έτσι μπορεί αρκετά δεδομένα να ανατρέπονται μέρα με τη μέρα,αφού τίποτα δεν είναι σίγουρο και μη ξεχνάμε άλλωστε πως η μικρή οθόνη είναι μία κινούμενη άμμος.

Αρχικός στόχος τους είναι η εκπομπή αυτή να βγαίνει δύο φορές τη βδομάδα ενώ της έχει ζητηθεί να κάνει εκπομπή και το σαββατοκύριακο. Ωστόσο αυτό που ενδιαφέρει την παρουσιάστρια είναι η βραδινή εκπομπή και αυτός είναι και ο λόγος αποχώρησής της από τον ALPHA,
αφού το βραδινό πρόγραμμα στο κανάλι της Κάντζας είναι… γεμάτο την επόμενη σεζόν.

Έτσι το «διαζύγιο» με το κανάλι της Κάντζας είναι συναινετικό και μάλιστα η Αννίτα Πάνια συνεχίζει να έχει άριστες σχέσεις με τα στελέχη του σταθμού, αφού και οι δύο πλευρές συνειδητοποίησαν ότι δεν μπορούν να συνεχίσουν τη συνεργασία τους. Έτσι πλέον είναι οριστικό ότι η Αννίτα Πάνια μετακομίζει στο EPSILON με σκοπό να κάνει τη βραδινή εκπομπή που θέλει…!

Y..Γ Αυτό σημαίνει πως δημιουργείται μία σειρά από πολύ πετυχημένα προγράμματα το Σαββατούριακο,όπως είναι το ¨Στα Καλά Καθούμενα¨,τα ¨Αποκαλυπτικα¨ και η Αννίτα Πάνια.

http://www.tvnea.com
Keywords
Τυχαία Θέματα