Είναι οριστικό:Έκλεισε ο Μουτσινάς στο «Πρωινό ΣουΚου»!

16:00 18/9/2015 - Πηγή: TVNea
Χθες δόθηκαν τα χέρια και «έκλεισε» η συμφωνία του Νίκου Μουτσινά με τον ΑΝΤ1 για το «Πρωινό Σου Κου».
Μαρία Μπεκατώρου και Νίκος Μουτσινάς από την Παρασκευή ξεκινούν την προετοιμασία της εκπομπής τους που αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στα μέσα Οκτωβρίου.

Η περσινή πορεία της εκπομπής ήταν εξαιρετική, αλλά κατέδειξε πέρα από τα θετικά και όλα εκείνα τα σημεία που θα έπρεπε να διορθωθούν. Η Μαρία Μπεκατώρου απέδειξε ότι μπορεί άνετα να παρουσιάζει μια live
τρίωρη εκπομπή, αλλά δεν είχε βοήθεια από την υπόλοιπη παρέα, με αποτέλεσμα να… χάνει στα σημεία.
Φέτος λοιπόν, έχοντας στο πλευρό της τον one man show Νίκο Μουτσινά, τον πιο ετοιμόλογο ατακαδόρο της ελληνικής τηλεόρασης, η εκπομπή αποκτά ρυθμό, χιούμορ και δηκτικό σχολιασμό! Σε ό,τι αφορά στα υπόλοιπα άτομα της εκπομπής, εννοείται ότι θα γίνουν αρκετές αλλαγές με Λάμπρο Κωνσταντάρα και Γιώργο Δάσκαλο όμως να παραμένουν οι σταθεροί της πρωινής παρέας του Σαββατοκύριακου!
Κατά συνέπεια τα πρωινά του Σαββατοκύριακου πλέον αποκτούν μεγάλο ενδιαφέρον καθώς στον αγωνιστικό χώρο «κατεβαίνουν» δυνατές ομάδες. Η Κατερίνα Καραβάτου με τον Κρατερό Κατσούλη στο Epsilon, που έκαναν πέρσι τη διαφορά, ο Νίκος Μουτσινάς με την Μαρία Μπεκατώρου στον ΑΝΤ1 που έχουν μια πιο σκαμπριόζικη πρόταση και η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου με το πλατό υπερθέαμα στον Alpha.
yupiii.grhttp://www.tvnea.com
Keywords
Τυχαία Θέματα