Είναι οριστικό! Τέλος η Ζέτα Μακρυπούλια από το Dancing with the stars!

12:00 13/9/2013 - Πηγή: TVNea
Η Ζέτα Μακρυπούλια δεν θα είναι τελικά η παρουσιάστρια αυτού του κύκλου του «Dancing with the stars», που θα ξεκινήσει γύρω στα μέσα Οκτωβρίου. Ανάμεσα στις δύο πλευρές εκκρεμούσε μία ακόμα συνάντηση που έγινε τελικά πριν λίγες ημέρες.

Δύο ήταν τα βασικά προβλήματα που τελικά οδήγησαν και στην λήξη της συνεργασίας της Ζέτας με τον Antenna. Το ένα είναι λίγο πολύ γνωστό. Η συμμετοχή
της Ζέτας στο μιούζικαλ του Σταμάτη Φασουλή στο θέατρο Παλλάς, έφερε το πρώτο ανυπέρβλητο τελικά πρόβλημα. Η παράσταση της Κυριακής, καθορισμένη για τις έξι το απόγευμα δεν επέτρεπε στην Ζέτα Μακρυπούλια να βρίσκεται στο στούντιο από νωρίς για την απαραίτητη προετοιμασία της για το show. Το δεύτερο πρόβλημα που προέκυψε και κανείς δεν περίμενε, ήταν στο οικονομικό κομμάτι της συνεργασίας. Άλλα είχαν υπολογίσει οι άνθρωποι του Antenna και άλλα προέκυψαν σε αυτήν την συνάντηση. Ουσιαστικά εκείνοι υπολόγιζαν ότι θα τους κοστίσει τα ίδια χρήματα με πέρυσι, αλλά η Ζέτα Μακρυπούλια θεωρούσε πως μετά την μείωση που είχε υποστεί αυτήν την χρονιά θα υπήρχε κάποια αύξηση. Το budget της εκπομπής όμως είναι κλεισμένο και μη συζητήσιμο.
Αυτά τα δύο θέματα, που δεν λύθηκαν φυσικά, έφεραν και το τέλος της συνεργασίας της με τον Antenna. Τουλάχιστον για αυτήν την χρονιά. Και πλέον στον Antenna αναζητούν το πρόσωπο που θα διαδεχτεί την Ζέτα Μακρυπούλια στην παρουσίαση του "Dancing with the stars".
Για να δούμε τι θα δούμε...
Keywords
Τυχαία Θέματα