Είδα το Hashtag - εντυπώσεις

12:02 5/11/2014 - Πηγή: TVNea

Καταρχήν να ξεκαθαρίσω ότι είδα μόνο το live μέρος της εκπομπής. Το υπόλοιπο θα το δω και θα το σχολιάσω άλλη στιγμή.

Στο live μέρος η εκπομπή είχε καλεσμένους και συζήτηση. Στο πάνελ υπήρχε ένας πολιτικός, ένας πρώην χρήστης, ένας εκπρόσωπος κοινότητας ομοφυλοφίλων και μια γυναικεία παρουσία (συγχωρείστε με, δεν κράτησα κανένα όνομα). Η Ελεονώρα Μελέτη,
ξεκινώντας την παρουσίαση του live ήταν εμφανώς αγχωμένη και τρακαρισμένη, μιλούσε ακατάπαυστα και γρήγορα (το μόνο ίσως που με χάλασε), παρουσίασε τους καλεσμένους και πέρασε σε βίντεο.

Στο βίντεο την είδαμε να καπνίζει κάνναβη με το Μάλλη θεατή και μια κάμερα αφημένη στον πάγκο να τραβάει. Μόλις που έκανε 2 τζούρες, την ακούμε να λέει jesus christ και αυτό ήταν. Μετά γυρνώντας στο στούντιο, είπε ότι δεν θα το ξανάκανε ποτέ και ότι δεν της άρεσε καθόλου. Ανακεφαλαιώνοντας. Ξεκινάει το live, η Μελέτη μιλάει ακατάπαυστα για τουλάχιστον 5 λεπτά, μετά περνάμε σε βίντεο με τη Μελέτη πρωταγωνίστρια και μετά γυρνάμε από το βίντεο και την ακούμε να μιλάει πάλι για την εμπειρία της. Όχι, δεν είναι μόνη της στο πλατό κατά τη διάρκεια όλων αυτών. Είναι και 4 καλεσμένοι που ήθελαν να μιλήσουν κι αυτοί...

Το "διαδραστικό" στοιχείο της εκπομπής που οι ίδιοι ονόμασαν έτσι (εγώ ακόμα το ψάχνω), ήταν τα τουίτς που βλέπαμε live στην οθόνη από θεατές της εκπομπής.

Το live διήρκησε κάτι παραπάνω από 1 ώρα εν τέλει. Συνολικά θα έλεγα ότι η εκπομπή είναι πρωτοποριακή, το θέμα ήταν αν μη τι άλλο πρωτότυπο και καλώς που ασχολήθηκε μια εκπομπή ειδικά με το θέμα της ελευθερίας των ομοφυλοφίλων που μας απασχολεί όλους αλλά κανένας δεν το συζητάει δημόσια. H Μελέτη έδειχνε ότι το είχε αλλά στο live την καβάλησε το άγχος και η πολυλογία της (και το υπερβολικά έντονο μακιγιάζ που την αγρίευε ακατανόητα - εκτός αν ανάλογα με το κόνσεπτ πάει και το βάψιμο).

Θα επανέλθω όταν δω και το πρώτο μέρος του Hashtag.http://www.tvnea.com
Keywords
Τυχαία Θέματα