"Εφιαλτική" πρεμιέρα στο Αιγάλεω!

17:18 28/9/2012 - Πηγή: TVNea
Ο "Εφιάλτης στην κουζίνα!" επιστρέφει για τα καλά! Πριν τρία χρόνια, μας συστήθηκε ως μία ανατρεπτική real life εκπομπή, η οποία σημείωσε υψηλές τηλεθεάσεις και τις δύο σεζόν που προβλήθηκε. Πέρσι, λόγω των οικονομικών περικοπών του Alpha, η εκπομπή δεν συνεχίστηκε, όμως φέτος που τα πράγματα είναι καλύτερα, η εκπομπή πήρε το "πράσινο φως" και βγαίνει ξανά στις οθόνες μας!

Πρεμιέρα την Πέμπτη 4 Οκτωβρίου στις 23:00 (με γερό lead-in
από το "Πακέτο") θα κάνει ο Έκτορας Μποτρίνι, ξεκινώντας από μία ταβέρνα στο Αιγάλεω. Το ενδιαφέρον στο συγκεκριμένο επεισόδιο είναι ότι η ταβέρνα που χρειάζεται την χείρα βοηθείας του Έκτορα, εκτός από... ρεκτιφιέ στο μενού, έχει να αντιμετωπίσει και το απέναντι εστιατόριο, το οποίο μάλιστα διευθύνει η σύζυγος του άντρα που έχει την ταβέρνα! Επιπλέον, ο συγκεκριμένος κύριος δε διστάζει να κάνει επιδρομές στο εστιατόριο της συζύγου του, απειλώντας ακόμη και να της κλέψει τους πελάτες! Μαλλιά κουβάρια σου λέει!

Το δεύτερο επεισόδιο του "Εφιάλτη" μας ταξιδεύει σε ένα μικρό χωριό έξω από τα Τρίκαλα (την Οιχαλία), όπου σύσσωμοι οι κάτοικοι του χωριού έστειλαν την αίτηση συμμετοχής στον Έκτορα, προκειμένου να σώσουν τη μία και μοναδική ταβέρνα που διαθέτει το χωριό! Αυτό θα πει αλληλεγγύη! Περισσότερα επί της... εφιαλτικής οθόνης! http://tvnea.blogspot.gr/
Keywords
Τυχαία Θέματα