Δρυμούσης και Γερμανού μαζί στο Epsilon!

21:32 24/10/2014 - Πηγή: TVNea
«Φέτος είμαι αποφασισμένη να δουλέψω περισσότερο» μου είπε η φίλη Ναταλία χτες στο τηλέφωνο και επειδή την ξέρω σχεδόν 15 χρόνια κατάλαβα ότι το εννοεί. Το περσινό πέρασμά της από τον ΑΝΤ1 δεν ήταν εξάλλου αυτό που είχε ονειρευτεί ούτε η ίδια αλλά ούτε και εμείς αφού μας είχε δημιουργήσει προσδοκίες μεγάλες πριν ξεκινήσει.

Εξάλλου η θητεία της ως πρωινή οικοδέσποινα στον Αlpha είχε δείξει την τηλεοπτική της αξία, αν και πολλές φορές το παρασκήνιο δεν ήταν τόσο γαλήνιο όσο και αν η ίδια προσπαθούσε να μας πείσει για το αντίθετο-
ο κάθε επαγγελματίας θα έκανε βέβαια το ίδιο στη θέση της για να προστατεύσει το προϊόν που υπηρετεί.

Τον τελευταίο καιρό όμως η Ναταλία έχει αλλάξει, δείχνει να πατάει πιο γερά στα πόδια της. Το νέο της κανάλι την αγκάλιασε θερμά από την πρώτη στιγμή ενώ η απενοχοποιημένη δήλωσή της για την πραγματική της ηλικία (49) φάνηκε να την απελευθερώνει και να την κάνει να αισθάνεται καλύτερα με τον εαυτό της.

Και όσοι την ξέρουν καλά, θα επιβεβαιώσουν ότι η Ναταλία, τόσο στην επαγγελματική, όσο και στην προσωπική της ζωή, λειτουργεί πολύ πιο αποτελεσματικά όταν έχει γύρω της ανθρώπους που εμπιστεύεται και αγαπάει.Γι' αυτό ακριβώς τον λόγο επιστράτευσε για τη νέα της εκπομπή στο Ε, το "Μη Χανόμαστε" έναν αγαπημένο της συνεργάτη από τα πιο αθώα χρόνια του ραδιοφώνου.

Πρόκειται για τον Βασίλη Δρυμούση, ο οποίος, εκτός απροόπτου, θα είναι ο νέος της αρχισυντάκτης. Οι δυο τους είχαν συναντηθεί ξανά τηλεοπτικά στο "Μες Στην Καλή Χαρά" και, μπορεί, το φινάλε της συνεργασίας τους να είχε πικράνει τότε τον Βασίλη (για λόγους όμως που δεν ήταν υπαίτια τελικά η Ναταλία), η ψυχρότητα όμως ανάμεσά τους κράτησε πολύ λίγο για να τα ξαναβρούν αργότερα μέσω twitter!

Η εκπομπή της Ναταλίας κάνει πρεμιέρα το Σάββατο 15 Νοεμβρίου στις 21.00 και θα έχει δίωρη διάρκεια.

entertv.grhttp://www.tvnea.com
Keywords
Τυχαία Θέματα