Δούκισσα Νομικού: Ο χωρισμός με τον Χολίδη, το Dancing και η Μακρυπούλια

16:01 6/12/2013 - Πηγή: TVNea
Η Δούκισσα Νομικού μίλησε στο «Εγώ weekly» για τη σχέση της με τον Γιάννη Λάτσιο και τη στήριξή του στο πρόσωπό της, για τη σύγκριση που έκαναν τα Μ.Μ.Ε. ανάμεσα σε εκείνη και τη Ζέτα Μακρυπούλια αλλά και για το ενδεχόμενο ενός νέου έρωτα στη ζωή της, ενώ παραδέχτηκε οτι είναι από τους ανθρώπους που δίνουν δεύτερες ευκαιρίες σε μία σχέση.
Σχετικά
με την αναγνωρισιμότητα και το κατά πόσο αισθάνεται εκτεθειμένη με όλη αυτή την προολή, η νεαρή παρουσιάστρια είπε: «Ούτε εκτεθειμένη νιώθω, ούτε ότι βρίσκομαι στο μάτι του κυκλώνα. Απεναντίας, αισθάνομαι πιο ευτυχισμένη και απελευθερωμένη από ποτέ. Είναι η πρώτη φορά που απολαμβάνω κάτι που κάνω και έχω υποσχεθεί στον εαυτό μου να μη αφήσω τίποτα και κανέναν να μου το χαλάσει».
Στη συνέχεια της συνέντευξης, η Δούκισσα Νομικού ρωτήθηκε για τον Γιάννη Λάτσιο. «Για μένα είναι μεγάλη σιγουριά που ο Γιάννης Λάτσιος είναι δίπλα μου κάθε Κυριακή. Πίστευα ότι το άγχος μου θα ήταν μεγαλύτερο όταν θα τον είχα απέναντί μου, γιατί είναι ο άνθρωπος που με επέλεξε να είμαι εκεί. Τελικά όμως κατάλαβα ότι το βλέμμα του μου δίνει κουράγιο και δύναμη. Ειδικά στην αρχή, τον κοίταζα συνέχεια και ήθελα να μου γνέψει ότι όλα είναι καλά».
Ένα από τα θέματα της συνέντευξης ήταν και η πολυσυζητημένη σύγκριση της Δούκισσας Νομικού με τη Ζέτα Μακρυπούλια. Τι απάντησε η ίδια; «Νομίζω πως όλο αυτό το θέμα περί σύγκρισης ξεθύμανε. Δε θα έβαφα τα μαλλιά μου μαύρα, ούτε θα έβαζα καφέ φακούς επαφής. Το κανάλι με επέλεξε έτσι όπως είμαι, δεν θέλησε να με αλλάξει και, φυσικά, ούτε εγώ το θέλω».
Ακόμη, η Δούκισσα Νομικού σχολίασε το γεγονός της εξωστρέφειάς της στην προηγούμενή της σχέση, εξηγώντας αν αυτό την έκανε περισσότερο επιφυλακτική για το μέλλον. «Η αλήθεια είναι ότι πάντα ήμουν κρυψίνους. Τα πολύ προσωπικά μου θέματα, τα γνωρίζουν μόνο οι δικοί μου άνθρωποι. Ωστόσο, η τελευταία μου σχέση έγινε γνωστή από νωρίς και δεν μπορούσα να κάνω κάτι. Αυτό βέβαια κάνει τον χωρισμό ακόμα δυσκολότερο...».
Θεωρεί όμως ότι το τέλος μίας σχέσης είναι πάντα οριστικό ή είναι από τους ανθρώπους που δίνουν δεύτερες ευκαιρίες;«Πιστεύω στις δεύτερες και στις τρίτες ευκαιρίες. Αυτές όμως πρέπει να δίνονται πριν τελειώσει μία σχέση» ξεκαθάρισε.
Τέλος, σχετικά με το ενδεχόμενο ενός νέου κεραυνοβόλου έρωτα, η Δούκισσα Νομικού σχολίασε: «Ο κεραυνοβόλος έρωτας είναι συναρπαστικός αλλά και επικίνδυνος, γιατί συνήθως όσο κεραυνοβόλα έρχεται έτσι και μπορεί να φύγει».
Περισσότερα στο ΕΓΩ! Weekly που κυκλοφορεί
Keywords
Τυχαία Θέματα