Δισκογραφικές ανησυχίες!

10:46 22/2/2016 - Πηγή: TVNea
Γράφει ο Νίκος Γεωργιάδης στο entertv.gr :

Μεγάλη κινητικότητα επικρατεί τις τελευταίες εβδομάδες στην εγχώρια δισκογραφία, που, ως γνωστόν, δεν περνάει και τις πιο κερδοφόρες ημέρες της.

Έτσι, λοιπόν, η Minos-EMI, που θρηνεί τον χαμό ενός από τους πιο πετυχημένους καλλιτέχνες της, του Παντελή Παντελίδη, φαίνεται πως καλείται να αντιμετωπίσει άλλες δυο αποχωρήσεις πετυχημένων ονομάτων:

Όπως όλα δείχνουν, η Νατάσα Θεοδωρίδου ετοιμάζεται να υπογράψει στη Heaven Music
του ομίλου ΑΝΤ1- κάτι που θα θεωρηθεί προσωπική επιτυχία του διευθυντή της εταιρία, Σπύρου Σταμούλη, ο οποίος, πριν από λίγους μήνες, είχε πάρει μέσα από τα χέρια της Minos και τον Γιάννη Πλούταρχο.

Πιο βέβαιη- και πιο άμεση-, θεωρείται και η μεταγραφή του Στράτου Αντιπαριώτη- Stan- στην Panik Records καθώς η ανακοίνωση αναμένεται να γίνει πολύ σύντομα.

Η εταιρία του Πάρη Κασιδόκωστα και του Γιώργου Αρσενάκου ακούγεται πως ετοιμάζεται να υπογράψει και με άλλο ένα μεγάλο όνομα του χώρου, τον Κωνσταντίνο Αργυρό, κάτι που όμως έχει ήδη διαψευστεί από την Cobalt Music- η Panik έχει αναλάβει, εδώ και καιρό, το management του καλλιτέχνη, κάτι που είχαμε δει να συμβαίνει ξανά και με την Ελένη Φουρέιρα αλλά και τον Κώστα Μαρτάκη πριν γίνουν και επίσημα μέλη της Panik.http://www.tvnea.com
Keywords
Τυχαία Θέματα