Δημήτρης Ουγγαρέζος:Όσα είπε για το πρωινό & τη συνεργασία με το Mega

10:31 15/12/2014 - Πηγή: TVNea
Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος ήταν καλεσμένος στην εκπομπή «Στα Καλά Καθούμενα» και μίλησε για τη θέση του έρωτα στη ζωή του, το πρωινό του Mega αλλά και πιο συγκεκριμένα, τον Μάρκο Σεφερλή.

Ερωτεύεται παράφορα; «Τώρα πια όχι, κάθε πέρυσι και καλύτερα. Στα πάντα ο οργανισμός αναπτύσει αντισώματα. Όταν έχεις περάσει μια δύσκολη περίοδο το μυαλό σου σε θωρακίζει άρα την επόμενη φορά έχεις περισσότερες άμυνες, προστατεύεσαι αλλά και αναισθητοποιείσαι».

Για το «Mega με Μία»: «Όλοι νομίζουν ότι όλη μέρα γελάμε. Αλλά είναι
μια δουλειά. Γενικά δεν ξέρεις τι σου ετοιμάζει ο Μάρκος. Σκαλέτα θεματική υπάρχει αλλά τι θα κάνει ο ίδιος δεν ξέρει κανείς. Είμαι 6 χρόνια στην τηλεόραση και 8 στο ραδιόφωνο. Κάθε χρόνο μαθαίνω και κάτι στην τηλεόραση. Το καλοκαίρι όντως δεν ήθελα να είμαι κάθε μέρα όπως και το κανάλι ήθελε το ίδιο. Μου κακοφάνηκε αυτό για πολλούς λόγους κυρίως λόγω της ματαιοδοξίας μου που όλοι σε αυτόν το χώρο έχουμε. Μετά σκέφτηκα ότι όντως είναι σωστό. (...) Λίγες ώρες πριν την πρεμιέρα μου ζητήθηκε να είμαι καθημερινά εκεί, ο Μάρκος μου το ζήτησε και το έκανα».

Για τη συνεργασία με τον Μάρκο Σεφερλή: «Είναι πολυτάλαντος και τρομερά ευφυής. Το έχει όλο υπό έλεγχο και ανοίγει χώρους ενώ μέχρι τώρα στα πρωινά μοιραζόταν απλά λίγο η μπάλα αναλόγως με τις ικανότητες του καθενός. Ο Μάρκος σου αφήνει χώρο να μπεις και να παίξεις μαζί του που δεν συνηθίζεται».http://www.tvnea.com
Keywords
Τυχαία Θέματα