Δημήτρης Ουγγαρέζος: Αυτή η στιγμή ήταν η πιο στενάχωρη σε όλη του την καριέρα!

19:16 26/9/2015 - Πηγή: TVNea
Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος με αφορμή την νέα εκπομπή που θα κάνει μαζί με την πολύ καλή του φίλη,Μαίρη Συνατσάκη, έδωσε μια συνέντευξη στο περιοδικό ΟΚ και μίλησε για το σήμερα αλλά και για τη χρονιά που πέρασε.

Θυμόμαστε όλοι τη δήλωση του Μάρκου Σεφερλή, «Ουδείς αχαριστότερος του ευεργετηθέντος», που πήγαινε στον παρουσιαστή. Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος αναφέρθηκε σε αυτή και στο πώς την εξέλαβε, λέγοντας «Φυσικά και στεναχωρήθηκα. Και πολύ. Στεναχωρήθηκα και εγώ και οι
οικείοι μου» και συμπλήρωσε «Μπορώ να σου πω μάλιστα ότι η περίοδος που χαρακτήρισα ως «άτυχη στιγμή» ήταν η πιο στενάχωρη όλα αυτά τα χρόνια που κάνω αυτή την δουλειά. Αλλά ακόμα και αυτό δεν αλλάζει την εικόνα που έχω για τον Μάρκο. Επαναλαμβάνω ότι είναι ένας άνθρωπος που εκτιμώ».

Να θυμίσουμε πως η «κόντρα» του Δημήτρη με τον Μάρκο Σεφερλή ξεκίνησε όταν έπαιξε ένα απόσπασμα στον αέρα της εκπομπής, από το Ougachallenge με καλεσμένη την Κατερίνα Καινούργιου η οποία μεταξύ άλλων δήλωσε πως θεωρεί ως καλύτερος παρουσιαστή τον Γιώργο Λιάγκα. Ο Μάρκος Σεφερλής από την μεριά του θεώρησε πως θα ήταν σωστό να κοπεί στο μοντάζ το συγκεκριμένο απόσπασμα και μετά το τέλος της ενότητας έφερε σε δύσκολη θέση τον Δημήτρη Ουγγαρέζο.

Ο Γιάννης Πουλόπουλος ρώτησε τον Δημήτρη, αν τώρα – κοιτώντας πίσω – θεωρεί πως ήταν λάθος η απόφαση που πήρε να παίξει στον αέρα η εν λόγο απάντηση. «Φυσικά και το σκέφτηκα, αλλά δεν θα ήθελα να πω που κατέληξα γιατί θα δώσω συνέχεια. Αυτό που μπορείς να κρατήσεις είναι ότι δεν υπήρχε κακή πρόθεση ούτε από μέρους μου ούτε από την πλευρά της Κατερίνας. Υπηρέτησα το Mega έξι χρόνια τώρα και το έκανα, όχι για τα χρήματα, αλλά για την φανέλα. Αν ήμουν αδίστακτος και λειτουργούσα βάσει σχεδίου, θα είχε φανεί. Και πίστεψε με, είχα τις ευκαιρίες», τόνισε.

Όσο για την πολυπόθητη συγνώμη μπροστά σε όλους που ζητούσε από τον παρουσιαστή ο Μάρκος Σεφερλής, ο Δημήτρης δεν θέλησε να τοποθετηθεί, αρκέστηκε μόνο στο να πει: «Δεν θα ήθελα να δώσω συνέχεια σε αυτό το θέμα. Για μένα έχει λήξει από εκείνη την ημέρα και το θεωρώ, όπως είχα πει, μία άτυχη στιγμή του. Δεν έχω παρά μόνο καλά λόγια να πω για τον Μάρκο Σεφερλή, είναι ένας άνθρωπος που εκτιμώ. Όσο για το αν έχω μάθει να λέω συγγνώμη, νομίζω ότι το έχω αποδείξει. Όταν στο παρελθόν έθιξα δημόσια την Νάντια Μπουλέ και τον Γιώργο Λιάγκα, είχα το σθένος να ζητήσω και δημόσια συγγνώμη».

Ενώ τέλος, ο Δημήτρης Ουγγαρέζος είπε πως πιστεύει ότι χρωστάει ένα «ευχαριστώ» σε όλους τους συνεργάτες του στο Mega και δη στον Μάρκο Σεφερλή που ήταν ο επικεφαλής της περσινής προσπάθειας που έκαναν.http://www.tvnea.com
Keywords
Τυχαία Θέματα