Δημήτρης Μητροπάνος: ''Κατηγορώ τους Έλληνες γιατρούς!!''

14:56 26/7/2011 - Πηγή: TVNea
Ο Δημήτρης Μητροπάνος, ο μεγάλος μας λαϊκος ερμηνευτής, γνωρίζουμε οτι δίνει πολύ σπάνια συνεντεύξεις, από καθαρά δική του επιλογή. 
Πρόσφατα έδωσε μια συνέντευξη στο περιοδικό ''People'' και μίλησε για πρώτη φορά για το πολύ σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε. 
Ο τραγουδιστής υπήρξε απόλυτος όσον αφορά τους Έλληνες γιατρούς και τόνισε οτι το μόνο που πραγματικά τους ενδιαφέρει είναι το χρήμα και όχι τόσο η ζωή του ασθενούς. 
Συγκεκριμένα
είπε: ''Μπαίνοντας στο πρόβλημα, είδα πόσο εμετική είναι η κατάσταση στη χώρα μας. Γίνεται κανονικά αγοραπωλησία οργάνων. Πουλάνε σπίτια οι άνθρωποι για ένα μόσχευμα που μπορεί να μην το πάρουν ποτέ, γιατί κάποιος άλλος έδωσε περισσότερα χρήματα. Εδώ στην Ελλάδα με είχαν ξεγραμμένο''. 
Η αδελφή του ήταν αυτή που του έκανε το δώρο ζωής, δίνοντας το ένα της νεφρό. Για την εγχείρηση ο Δήμητρης Μητροπάνος είπε:  ''Άνοιξαν την αδελφή μου, άνοιξαν εμένα, μας ξαναέκλεισαν και μου είπαν οτι δεν γίνεται τίποτα! Έτσι λοιπον και εγώ, παραιτήθηκα. Δεν έτρωγα, δεν κοιμόμουν. Η μόνη μου σκέψη ήταν τα παιδιά μου και η γυναίκα μου. Έλεγα ότι δεν θα μπορέσω να ζήσω κάνοντας αιμοκάθαρση μια ζωή, γιατί αυτό δεν είναι ζωή. Η όλη δοκιμασία μου κράτησε περίπου τρία χρόνια και ευτυχώς ο Ηλίας ο Πολιτάκης, ο παθολόγος, με έπεισε και ο προσωπικός γιατρός μου, Γιάννης Γιατράς, με ανάγκασαν να πάμε στο Παρίσι, όπου οι γιατροί μόλις είδαν τις εξετάσεις μου γέλασαν, ειδικά όταν τους είπα ότι στην Ελλάδα με έχουν ξεγραμμένο! Μου είπαν ότι η εγχείρηση μπορεί να γίνει και θα πάνε όλα καλά, όπως και πήγαν. Κατηγορώ τους Έλληνες γιατρούς για φιλαργυρία! Εγώ πάντα πίστευα ότι στην Ελλάδα έχουμε καλούς γιατρούς, αλλά οι δικοί μας αγαπούν πολύ το χρήμα!''.
Και συνέχισε λέγοντας: ''Δεν μπορείς να απογοητεύεις τον κόσμο έτσι. Αν δεν ήμουν ο Μητροπάνος, πιστεύω ότι θα μου την έκαναν την εγχείρηση, εδώ απλώς φοβήθηκαν ότι μπορεί να πάθω κάτι και δεν ήθελαν να χρεωθούν μια δυσμενή έκβαση και να βλάψουν το όνομά τους''.


Από οτι καταλαβαίνουμε λοιπόν, ο μεγάλος μας ερμηνευτής μπορεί να μη δίνει συχνά συνεντεύξεις, αλλά όταν αποφασίσει να το κάνει είναι και ξέρει να στηρίζει τα λεγόμενα του. Ευχόμαστε όλα να του είναι περαστικά και να συνεχίσει να προσφέρει άπειρες επιτυχίες του για όσα χρόνια ακόμα επιθυμεί ο Θεός γι αυτόν.


Keywords
Τυχαία Θέματα