Δημήτρης Κυρατσούδης:Από την ''Εκδρομή'' στην ''Τρελή Οικογένεια''-Πώς πήρε τον ρόλο;

15:06 13/12/2015 - Πηγή: TVNea
Εδώ και τρεις μήνες ο νεαρός ηθοποιός μένει μόνιμα στην Αθήνα «κυνηγώντας» το όνειρό του. Μέχρι στιγμής όλα βαίνουν καλώς, αφού κρατά τον πρωταγωνιστικό ρόλο στην οικογενειακή κωμωδία του STAR «Τρελή οικογένεια» και συζητά για το θεατρικό του «χτύπημα». Σε ένα διάλειμμα από τα γυρίσματα της σειράς, ο Δημήτρης Κυρατσούδης μιλά στο περιοδικό TV24 για τη μετακόμιση, τη σειρά, αλλά και τις περιπέτειες που πρόκειται
να ζήσει με τη ''Ρωξάνη''...

Πώς προέκυψε η συνεργασία με τη συγκεκριμένη δουλειά;
«Η δουλειά μας είναι πολύ περίεργη και μπορεί από τη μια στιγμή στην άλλη να αλλάξουν τα πάντα! Μετακόμισα στην Αθήνα πριν από τρεις μήνες και με πρότειναν για τη δουλειά. Από την πρώτη φορά που με είδαν, πέρασαν μόνο τρεις μέρες! Εκείνη την περίοδο εγώ ψαχνόμουν γενικότερα, θεατρικά και τηλεοπτικά, μέχρι που μου ανακοίνωσαν ότι θα είμαι στο καστ της σειράς και ξαφνιάστηκα».
Προσαρμόστηκες εύκολα στην Αθήνα;
«Η αλήθεια είναι ότι μπορούσε να μου είχε στοιχίσει πολύ περισσότερο η μετακόμιση από τη Θεσσαλονίκη στην Αθήνα απ’ ό,τι περίμενα».
Γιατί δέχτηκες τη συγκεκριμένη πρόταση;
«Το πρώτο πράγμα που βλέπεις σε κάθε δουλειά είναι το σενάριο και προσπαθείς να καταλάβεις αν ταιριάζεις σ’ αυτό το concept. Από εκεί και πέρα ο σκηνοθέτης και οι συντελεστές είναι εξαιρετικοί».
Μίλησέ μου για τον «Ρίκο» που υποδύεσαι.
«Προφανώς και δεν έχω καμία σχέση με την Ιταλία. Υποδύομαι τον Ρίκο που είναι παντρεμένος με τη Ρωξάνη (Κατερίνα Γερονικολού). Είναι ένας τύπος λίγο... Γκούφη και δεν είναι λίγες οι φορές που “επισκιάζεται” από το χαρακτήρα της γυναίκας του. Μπορεί να φωνάζει, αλλά αγαπιούνται πολύ. Με λίγα λόγια, ζω στη σκιά της γυναίκας μου».
Εσύ δεν θα έχεις το πάνω χέρι;
«Όχι, ποτέ. Συνήθως οι γυναίκες έχουν πάντα το πάνω χέρι. Ουσιαστικά επιβεβαιώνεται το ρητό που λέει: “Ο άντρας είναι το κεφάλι και η γυναίκα ο λαιμός. Οπότε γυρίζει το κεφάλι όπου θέλει αυτή”».
Πώς είναι να μεγαλώνεις τα... δίδυμα;
«Θεωρώ ότι -για την ηλικία που είμαστε- είναι πολύ δύσκολο. Κάποια στιγμή μου πέρασε από το μυαλό πώς θα ήταν ένα νεαρό ζευγάρι να αποκτήσει δύο παιδιά και μάλιστα δίδυμα. Όμως δεν τα προγραμματίζεις και πας όπου σε πάει αυτό».
Ποιες είναι οι περιπέτειες που θα ζήσει ο Ρίκο;
«Αυτός ο άνθρωπος θα βασανιστεί πάρα πολύ. Και αυτό είναι το μόνο ξεκάθαρο! Το μοτίβο που ακολουθούμε στις σκηνές είναι ότι ο Ρίκο είναι πάντα το θύμα. Όσες φορές κι αν νομίζει ότι έχει το πάνω χέρι και θα επιβληθεί σε κάτι, δεν τα καταφέρνει».http://www.tvnea.com
Keywords
Τυχαία Θέματα