Δημήτρης Κοτταρίδης: «Η κρίση περιόρισε τα κανάλια να παρουσιάσουν φρέσκο πρόγραμμα»

19:02 8/9/2018 - Πηγή: TVNea

O δημοσιογράφος του ΑΝΤ1 ,Δημήτρης Κοτταρίδης, μιλά για τη σημερινή κατάσταση στην τηλεόραση αλλά και για το κατά πόσο η κρίση έχει περιορίσει τις προοπτικές στο χτίσιμο μιας εκπομπής.

Παρακολουθείτε τηλεόραση;

«Πλέον σπάνια παρακολουθώ τηλεόραση, ίσως και γιατί δεν υπάρχουν πια και πολλά ενημερωτικά προγράμματα. Το βράδυ η τηλεόραση θα ανοίξει μόνο για κάποια ταινία, για κάποια ξένη σειρά ,ή για κάποιο αθλητικό γεγονός».

Για ποιον λόγο θεωρείτε ότι η τηλεόραση φέτος δεν έκανε υψηλά
νούμερα τηλεθέασης;

«Η οικονομική κρίση προφανώς περιόρισε τη δυνατότητα που είχαν τα κανάλια να παρουσιάσουν ένα νέο, φρέσκο ,και με όραμα πρόγραμμα, και στην ενημέρωση, αλλά και στην ψυχαγωγία. Πλέον οι πολίτες έχουν τόσες διαφορετικές επιλογές και στο διαδίκτυο που τους είναι πολύ εύκολο, αν δεν τους αρέσει αυτό που βλέπουν στην τηλεόραση, απλώς να την κλείσουν».

Παρακολουθείτε τα νούμερα τηλεθέασης; Επηρεάζεστε από αυτά;

«Τα παρακολουθώ, όπως όλοι, και των δελτίων ειδήσεων και των εκπομπών. Δυστυχώς ,βέβαια, γιατί αν θες να φτιάξεις κάτι ξεχωριστό και με προοπτική, ίσως στην αρχή δεν θα έπρεπε να τα παρακολουθείς... Αλλά στην τηλεόραση πλέον δεν υπάρχει ο χρόνος να χτίσεις κάτι ή τουλάχιστον δεν είναι τόσο εύκολο να το κάνεις όπως θα ήταν πιο παλιά».

Real Lifehttp://www.tvnea.com
Keywords
Τυχαία Θέματα