Δήλωση-βόμβα! - Γ. Παπαδάκης: "Ήταν λάθος μου που παρουσίασα το Sold Out!

17:45 8/4/2013 - Πηγή: TVNea
Αποκαλυπτικός και με διάθεση αυτοκριτικής ήταν σήμερα το πρωί ο Γιώργος Παπαδάκης στην πρωινή εκπομπή του. Ο παρουσιαστής δήλωσε πως έκανε λάθος που αποδέχθηκε την πρόταση του ANT1 να παρουσιάσει το βραδινό σόου.

«Έβλεπα τώρα το τρέιλερ με το Sold Out και λέω: Τι ωραία θα ήταν να παρουσιάζει ένας πιο νέος άνθρωπος αυτήν την εκπομπή. Ίσως έπρεπε να γίνει έτσι και μερικές φορές πρέπει να ομολογείς και τα λάθη σου. Ίσως ήταν λάθος μου μετά από 4 ώρες
καθημερινής πρωινής εκπομπής και σκληρό ροκ ενημέρωσης να κάνω ψυχαγωγία. Ίσως να μην το ξέρεις αυτό το πράγμα και αμαρτία που είναι εξομολογημένη... ουκ έστιν αμαρτία. Και ξέρεις δεν είναι μόνο η τηλεθέαση, αν είναι καλή ή όχι. Είναι αν μπορείς να το κάνεις. Και αποδείχτηκε πως, αν και ο προγραμματισμός και οι συντελεστές ήταν πάρα πολλοί σωστοί, μπορεί να μην κόλλαγα εγώ», ανέφερε, αφήνοντας με το στόμα ανοιχτό όλους όσοι τον άκουγαν.

Σε εκείνο το σημείο η Σοφία Βούλτεψη έσπευσε να τον ρωτήσει αν σταματάει να προβάλλεται η εκπομπή. Τότε ο παρουσιαστής αποκρίθηκε: «Όχι, δε θα σταματήσει, αλλά μπορεί να γίνει με άλλους ανθρώπους. Λάθος, όμως, είναι και να αποδεχθείς την πρόταση. Και είναι δικό μου και κανενός άλλου. Δεν ρίχνω σε κανέναν, μα κανέναν, άλλον την ευθύνη. Ούτε στον καταπληκτικό σκηνοθέτη Θάνο Γκομόζια ούτε στην αρχισυντάκτρια. Το λάθος είναι δικό μου!»
Keywords
Τυχαία Θέματα