Διάσημη ηθοποιός: "Προτιμώ να βάλω το κεφάλι μου μέσα στη λεκάνη, παρά να έχω Twitter!"

17:16 25/5/2014 - Πηγή: TVNea
Την απέχθεια και την επιφυλακτικότητά της απέναντι στα social media, που την φοβίζουν ιδιαίτερα, εξέφρασε σε πρόσφατη συνέντευξή της πασίγνωστη ηθοποιός.

"Αντί να δημιουργήσω Twitter, προτιμώ να κάθομαι στην καρέκλα του οδοντιάτρου για το υπόλοιπο της ζωής μου" δηλώνει χαρακτηριστικά στο περιοδικό Vanity Fair.

Ο λόγος για την βραβευμένη με Όσκαρ
ηθοποιό Emma Thompson, η οποία θέλησε να εξαπολύσει τη δική της επίθεση για τη μανία των social media, εκφράζοντας μία εναλλακτική άποψη για την εξάρτηση ορισμένων ανθρώπων από το Facebook και το Twitter.

"Δεν μπορώ να συνηθίσω στην ιδέα να βρίσκομαι συνέχεια συνδεδεμένη στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Μόνο ο Θεός γνωρίζει ποιες θα είναι στο μέλλον οι συνέπειες όλης αυτής της μανίας. Εγώ εύχομαι ο καθένας μας να καταλάβει πως όλο αυτό είναι ένα τεράστιο πείραμα σε ολόκληρη την ανθρωπότητα. Είμαστε σαν ένα τεράστιο γκρουπ από χαμστεράκια που τρέχουν στη ρόδα." ανέφερε στη συνέχεια η Emma Thompson, ενώ δε δίστασε να εκφράσει την ανησυχία της και για τη σύγχρονη γενιά, που βρίσκεται εξαρτημένη από τα social media ανά τον κόσμο, επισημαίνοντας: "Σε μια περίοδο 25 ετών, ίσως ολόκληρη η σημερινή γενιά να εξαφανιστεί έτσι ξαφνικά. Να πεθάνουν όλοι την ίδια μέρα. Τότε θα αναρωτηθούμε: “Τι κοινό είχαν όλοι αυτοί;” Μα, τι άλλο; Ήταν συνεχώς συνδεδεμένοι στο διαδίκτυο, 24 ώρες τη μέρα, 7 μέρες την εβδομάδα. Κανείς δεν μπορεί να αποτρέψει αυτή τη καταστροφή που έρχεται, γιατί απλούστατα δεν ενδιαφέρει κανέναν".
Όσο για το αν γράφει το όνομά της στο Google προκειμένου να βλέπει τα όσα γράφονται στο ίντερνετ για εκείνη, απάντησε: «Θα προτιμούσα να βάλω το κεφάλι μου στη λεκάνη της τουαλέτας και να τραβάω συνεχόμενα το καζανάκι».

Κείμενο: Γιάννης Καρακασίδης [Facebook: Giannis Karakasidis]
Keywords
Τυχαία Θέματα