Διάσημα μοντέλα κλέβουν την παράσταση στις Κάννες

10:20 22/5/2011 - Πηγή: TVNea
Ορισμένα από τα πιο διάσημα μοντέλα των τελευταίων χρόνων έδωσαν το παρών στο Cinema Against AIDS amfAR Gala 2011, που πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη το βράδυ στις Κάννες, στο πλαίσιο του κινηματογραφικού φεστιβάλ. Η Naomi Campbell, που τις προηγούμενες ημέρες είχε οργανώσει μια επίδειξη μόδας για την ενίσχυση των πληγέντων της Ιαπωνίας, ήταν πανέμορφη όπως πάντα. Στην εκδήλωση, ο Karl Lagerfeld πόζαρε για τους φωτογράφους μαζί με την Karolina Kurkova.
Από τα μεγάλα ονόματα του χώρου, που βρέθηκαν στο gala ήταν η Alessandra Ambrosio, που ήταν εκθαμβωτική μέσα στην γαλάζια τουαλέτα της, ενώ στην εκδήλωση ήταν και οι Ana Beatriz Barros και Eva Herzigova. Η Elisabetta Canalis, έκλεψε τις εντυπώσεις με την εκπληκτική της εμφάνιση στο gala. Η σύντροφος του George Clooney επέλεξε να φορέσει ένα μακρύ καφέ φόρεμα, που αγκάλιαζε την καλογυμνασμένη σιλουέτα της. Η Canalis είχε στο πλευρό της τον...
σχεδιαστή μόδας R. Cavalli.
Η Bar Refaeli κατάφερε να δείξει για ακόμη μια βραδιά, πως μπορεί να χώρισε με τον Leonardo Di Caprio, ωστόσο είναι καλά και παραμένει από τις πιο εντυπωσιακές γυναίκες στον χώρο της.
Ακόμη, εντυπωσιακές ήταν οι παρουσίες των Hofit Golan, Milla Jovovich, Kiera Chaplin, Victoria Silvstedt, Kristen McMenamy.

ant1online
Keywords
Αναζητήσεις
μοντελα γυναικεσ
Τυχαία Θέματα