Διάρκεια μισής ώρας το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1!

10:45 8/3/2015 - Πηγή: TVNea
Οι παραδοσιακοί συνομιλητές του αντιπροέδρου του ομίλου ΑΝΤΕΝΝΑ Θοδωρή Κυριακού
γνωρίζουν τις απόψεις του για τη θέση των δελτίων ειδήσεων σε ένα σύγχρονο – αμερικανικού τύπου – τηλεοπτικό σταθμό, όπως φιλοδοξεί να είναι το κανάλι του Αμαρουσίου. Στην ουσία όλοι ομολογούν ότι το αφεντικό του ΑΝΤ1 θα προτιμούσε αν ήταν στο χέρι του ο σταθμός να μην φιλοξενεί δελτία. Η συγκεκριμένη άποψη του Θοδωρή Κυριακού δεν είναι καινούργια… Από παλιά ο
ισχυρός άνδρας του ομίλου υποστηρίζει στους συνομιλητές του ότι ο μόνος λόγος που έχει δελτία ειδήσεων είναι επειδή το επιβάλει η ελληνική νομοθεσία για να διαθέτει άδεια πανελλαδικής εμβέλειας.

Κάτω από αυτό το πρίσμα και στο πλαίσιο συρρίκνωσης του καναλιού το επόμενο βήμα του Θοδωρή Κυριακού είναι η μείωση του κεντρικού δελτίου ειδήσεων. Λέγεται ότι από την επόμενη τηλεοπτική σεζόν η διάρκειά του θα μειωθεί κατά μισή ώρα και παράλληλα θα περιοριστούν δραστικά τα ρεπορτάζ. Προς αυτή την κατεύθυνση, σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, το καλοκαίρι για να αποφευχθούν απεργίες ή άλλες αντιδράσεις, η διοίκηση θα προχωρήσει σε απολύσεις δημοσιογράφων και τεχνικών που απασχολούνται στη σύνταξη του δελτίου, δεδομένου ότι οι ανάγκες θα περιοριστούν στο ελάχιστο.

enimerosi24.grhttp://www.tvnea.com
Keywords
Τυχαία Θέματα