Διαγωνισμός TvNea:Κερδίστε 3 διπλες προσκλήσεις

13:46 21/11/2012 - Πηγή: TVNea
Κερδίστε 3 διπλές προσκλήσεις για την παράσταση "MILLION LIKE BABY" για αυτή την Παρασκευή 23/11.Ο Διαγωνισμός ξεκινά απο τώρα μέχρι και την Πέμπτη το βράδυ στις 00:00. Στείλε τώρα το Ονοματεπώνυμο σου στο email [email protected]
Το έργοπαρουσιάστηκε στο Θέατρο «Ροές» όπου σημείωσε και πολύ μεγάλη επιτυχία. Τώρα ανεβαίνειγια τρεις παραστάσεις στη Θεσσαλονίκη και τον χειμώνα
θα συνεχιστεί για τον 2οχρόνο επιτυχίας στο Θέατρο ΠΚ.
Το έργο πραγματεύεται την επικοινωνία των ανθρώπων μέσα από το διαδίκτυοκαι τις σχέσεις που εκεί αναπτύσσονται. Την ερωτική προσέγγιση που δεν έχειπάντα την αναμενόμενη κατάληξη. Θίγει και θέματα όπως η ξενοφοβία και ορατσισμός εν μέσω οικονομικής κρίσης.
Πάνω απ’όλα όμως καταδεικνύει την αλλοτρίωση και την αποξένωση του σύγχρονουατόμου απ΄ ότι θεωρήθηκε μέχρι τώρα παραδοσιακός τρόπος ζωής.
Τα μηνύματα του έργου περνούν με απλό και εύληπτο τρόπο χωρίς καμμία διάθεσηκηρύγματος.
Στο έργο παρακολουθούμε τις παράλληλες ιστορίες δύο ζευγαριών που γνωρίζονταιμέσα από το chat προσπαθώντας να νικήσουν την μοναξιά τους. Υπάρχουν όμωςταξικά και φυλετικά ..κωλύματα. Κάποιοι θα τα ξεπεράσουν ..κάποιοι όχι.
Ταυτόχρονα βλέπουμε και την προσπάθεια ενός ατόμου (MillionLike Baby) να σπάσει το φράγμα τηςανωνυμίας του και να γίνει star στο διαδίκτυο. Επιχειρώντας το όμως καταφεύγεισε ακραίες μεθόδους και βυθίζεται ακόμα περισσότερο στην μοναξιά και τηναπόγνωση. Ώσπου επιχειρεί μία ηρωική έξοδο!
Εκτός από πρόζα η παράσταση περιλαμβάνει και πρωτότυπες χορογραφίες καθώς καιπροβολή σε video wall και την συνδρομή άλλων μέσων της τεχνολογίας.
Παίζουν: Έφη Παπαθεοδώρου, Νίκος Κατράκης, Έφη Μεράβογλου,Άννα Τσόλια, Γιάννης Διγενάκης.
Video –Φωτογραφίες-Αφίσα: Δημήτρης Αναστασίου

Κείμενο –Σκηνοθεσία-Καλλιτεχνική επιμέλεια: Νίκος Κατράκης
Χορογραφίες: Νίκος Κατράκης – Στράτος Λύκος
Υλοποίηση χορογραφιών –Κινησιολογική επιμέλεια: Στράτος Λύκος

http://tvnea.blogspot.gr/
Keywords
Τυχαία Θέματα