Δέσποινα Βανδή: Η διακοπή της συνεργασίας της με τον Φοίβο & η πρόταση του ΑΝΤ1

19:45 22/11/2013 - Πηγή: TVNea
Η Δέσποινα Βανδή βρέθηκε στην «Αθηναΐδα», το βράδυ της Πέμπτης, στην παρουσίαση του νέου δίσκου του Νότη Σφακιανάκη και μίλησε για την επερχόμενη συνεργασία της με τον διάσημο τραγουδιστή, το νέο της ξεκίνημα χωρίς τον Φοίβο στο πλευρό της, αλλά και την πρόταση του ΑΝΤ1 για να συμμετέχει στην κριτική επιτροπή του «The Voice».

Σχετικά με τη φετινή της επαγγελματική συνάντηση με τον Νότη Σφακιανάκη είπε: «16 χρόνια μετά! Συγκρίνουμε τις αφίσες 16 χρόνια πριν και μετά και τελικά
καταλήγουμε ότι ο χρόνος μας φέρθηκε με ευγένεια και στους δυο».

Όσο για το νέο της δισκογραφικό βήμα, χωρίς την υπογραφή του Φοίβου, η ίδια τόνισε: «Δεν έχω ανασφάλεια, αλλά πολύ μεγάλο ενθουσιασμό για αυτό που κάνω. Το σκεφτόμουν πολύ έντονα τα τελευταία χρόνια. Θεωρώ ότι με τον Φοίβο έχουμε κάνει υπέροχα τραγούδια. Ήθελα να ψάξω λίγο διαφορετικά τον εαυτό μου μέσα από άλλους δημιουργούς. Όχι αναγκαστικά για να ξεπεράσω αυτό που έχω κάνει μέχρι σήμερα με τον Φοίβο, αλλά για να κάνω κάτι άλλο».

Τέλος, για τα δημοσιεύματα που τη θέλουν να έχει συμφωνήσει με τον ΑΝΤ1 για να συμμετάσχει στην κριτική επιτροπή του talent show «The Voice», η Δέσποινα Βανδή ξεκαθάρισε: «Για το The Voice θα μιλήσουμε όταν έρθει η σωστή στιγμή. Αυτή τη στιγμή δεν έχει ολοκληρωθεί κάτι. Όλα αυτά τα χρόνια μού έχουν γίνει κατά καιρούς προτάσεις για τηλεοπτικά shows, που θεώρησαν ότι μπορούσα να έχω μια θέση μέσα σε αυτά και τους ευχαριστώ πολύ. Αυτή τη στιγμή ακούγεται κάτι πιο έντονα. Όταν έρθει η στιγμή, μακάρι να μπορέσει να γίνει κάτι πάρα πολύ όμορφο».
Keywords
Τυχαία Θέματα