Δέσποινα Μοιραράκη: Η σεξουαλική παρενόχληση και η στιγμή που φοβήθηκε πως θα την κλείσουν σ’ ένα «χρυσό» κλουβί

09:00 15/5/2016 - Πηγή: TVNea
Η Δέσποινα Μοιραράκη έχει αυτοπεποίθηση και τα έχει βρει με τον εαυτό της! Μας το απέδειξε στην τελευταία της άκρως καλοκαιρινή φωτογράφηση με μαγιό.

Η επιχειρηματίας παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό «YOU» και μίλησε για διάφορα θέματα. Δεν δίστασε να αναφερθεί στο έρωτα, το φλερτ, αλλά και τα επαγγελματικά της.

Αναφερόμενη στο φλερτ, αποκάλυψε πως έχει δεχτεί σχόλια θαυμασμού από gay άντρα: «Ναι! Το κατάλαβα και, μάλιστα, μου είπε στο τέλος ότι του αρέσω τόσο πολύ που προτιμά να μείνει φίλη μαζί μου», παράλληλα ανέφερε πως την έχει φλερτάρει και γυναίκα: «Βεβαίως. Έχω σουξέ! Επειδή είμαι έτσι πληθωρική και Ανατολίτισσα».

Στην συνέχεια, συζητώντας για το ίδιο θέμα, ρωτήθηκε αν ποτέ την έχει φλερτάρει κάποιος άσχημα. Σύμφωνα με την ίδια, είναι κάτι που δεν το επιτρέπει: «Εγώ δεν άφηνα ποτέ περιθώρια να προχωρήσει κάποιος αν δεν το ήθελα εγώ, κρατάω αποστάσεις. Επειδή είμαι γυναίκα και από πολύ μικρή στη δουλειά αν δεν το κάνω με τους συνεργάτες μου μετά θα το χάσω το παιχνίδι. Δεν γίνεται να επιβληθείς σε κάποιον αν εκείνος μπορεί να σε έχει πολύ κοντά του. Επομένως όταν κρατάς τις αποστάσεις αυτοπροστατεύεσαι».

Ιδιαίτερα αποκαλυπτική, ανέφερε και το περιστατικό σεξουαλικής παρενόχλησης που δέχτηκε: «Στην Περσία μού είχε συμβεί. Πήγα να αγοράσω κάτι βιβλία στο ξενοδοχείο που ήμουν και συνέβη ένα τέτοιο άσχημο περιστατικό αλλά αμέσως ήρθαν οι φύλακες από το ξενοδοχείο και λύθηκε».

Τέλος, μίλησε για την πρόταση γάμου που συνοδευόταν από ένα «χρυσό» κλουβί και είχε ως αποτέλεσμα την αρνητική της στάση: «Μια φορά μου είπε πει ένας στην Ανατολή “τώρα σε πάω στο τζαμί και σε παντρεύομαι αλλά θα μείνεις για όλη σου τη ζωή εδώ”! Και φοβήθηκα τόσο πολύ που την άλλη μέρα έφυγα πρωί-πρωί».http://www.tvnea.com
Keywords
Τυχαία Θέματα