Δέσποινα Καμπούρη: ΄΄Τώρα που είμαι μανούλα, απολαμβάνω περισσότερο τις γιορτές΄΄

18:15 24/12/2014 - Πηγή: TVNea
Από την ημέρα που η Δέσποινα Καμπούρη κράτησε στα χέρια της τη μοναχοκόρη της, Έλενα, οι γιορτινές μέρες έχουν αποκτήσει μεγαλύτερο νόημα για εκείνη.
«Τώρα που είμαι μανούλα, απολαμβάνω περισσότερο τις γιορτές. Από νωρίς στολίζουμε το χριστουγεννιάτικο δέντρο, μαθαίνουμε τραγουδάκια και φτιάχνουμε κουραμπιέδες και μελομακάρονα. Στην Έλενα αρέσει πολύ να ζυμώνει και να βλέπει όλη την προετοιμασία.
Αυτές οι οικογενειακές στιγμές ζεστασιάς είναι πολύ σημαντικές, γιατί μένουν για πάντα στο μυαλό και την καρδιά ενός παιδιού» αναφέρει στο περιοδικό People. Όσο για τα φετινές γιορτές, όπως λέει η διευθύντρια του mothersblog.gr θα είναι ζεστές, οικογενειακές και παραδοσιακές. «Δεν σκοπεύουμε να φύγουμε από την Αθήνα. Θα περάσουμε τα Χριστούγεννα με τους συγγενείς και τους στενούς μας φίλους. Ένα βράδυ θα κάνω κι εγώ τραπέζι στο σπίτι, όπου το μενού θα περιλαμβάνει χοιρινό στη γάστρα με αποξηραμένα δαμάσκηνα, βερίκοκα, χουρμάδες, κάστανα, μέλι και πορτοκάλι. Απολαμβάνω πολύ την προετοιμασία του δείπνου, καθώς και το στολισμό του γιορτινού τραπεζιού. Χαίρομαι ιδιαίτερα αυτή τη διαδικασία και το κάνω με πολλή αγάπη». http://www.tvnea.com
Keywords
Τυχαία Θέματα