Δεν βιάζεται να ανανεώσει ο Λάκης

11:25 17/4/2011 - Πηγή: TVNea
Εδώ και μήνες τα στελέχη του Alpha προσπαθούν να προχωρήσουν στην ανανέωση του συμβολαίου του «Mr Τσαντίρι», Λάκη Λαζόπουλου, ο οποίος είναι για το κανάλι… χρυσωρυχείο . Ο ίδιος, όμως, δείχνει να μην βιάζεται καθώς, σύμφωνα με πληροφορίες, το ραντεβού Λάκη-Alpha θα γίνει μετά τις γιορτές.
Με τους Γερμανούς να περιμένουν το «ok» από τον δημοφιλή καλλιτέχνη, ο Λαζόπουλος από τη μία φέρεται να επιθυμεί να συνεχίσει το «Τσαντίρι» που έχει κλέψει την καρδιά των τηλεθεατών, και, από την άλλη, θέλει να ρίξει βάρος στο θέατρο αλλά και στο ιντερνετικό του εγχείρημα.
Παράλληλα η νέα συνεργασία του με τον...
Γιάννη Σμαραγδή για την ταινία  «Ο Θεός αγαπάει το χαβιάρι»,  είναι στις προτεραιότητές του καθώς τα γυρίσματα ξεκινούν τον Σεπτέμβριο…
«Όλα είναι πιθανά. Ακόμη και να ρίξει την αυλαία του “Αλ Τσαντίρι”» αποκαλύπτει άνθρωπος του στενού περιβάλλοντος του Λαζόπουλου, με τους ιθύνοντες του Alpha να το ακούν και να τους λούζει κρύος ιδρώτας, προσφέροντας «γη και ύδωρ» στον Λάκη για να μην τον χάσουν.
Καταλυτικό ρόλο στις αποφάσεις του «Mr Τσαντίρι», πάντως, αναμένεται να παίξει και το φετινό φινάλε της εκπομπής καθώς -όπως έχει τονίσει και ο ίδιος- επιθυμία του είναι στο κλείσιμο της φετινής σεζόν να στήσει ένα… υπαίθριο Τσαντίρι στη γενέτειρά του, Λάρισα...


espresso
Keywords
Τυχαία Θέματα