"Δεν θέλω να παρουσιάζω κάτι μέτριο..."!

10:47 16/9/2012 - Πηγή: TVNea
Ο Πέτρος Φιλιππίδης είναι σίγουρα ένας από τους πλέον ταλαντούχους ηθοποιούς της γενιάς του. Λίγες μέρες πριν από την πρεμιέρα του «Απατεώνες και τζέντλεμεν» μίλησε στο περιοδικό ΕΓΩ! για τις αναζητήσεις του τότε, για την επιτυχία του σήμερα αλλά και για τα όνειρά του για το αύριο.

«Δεν θέλω να παρουσιάζω κάτι μέτριο. Δεν ξέρω τι γίνεται στο τέλος, αλλά ο στόχος μου δεν είναι αυτός. Θέλω να αγγίζω την τελειότητα. Ακούγεται λίγο αστείο, το ξέρω, αλλά το λέω σοβαρά. Από εκεί και πέρα η γνώμη του κοινού είναι αυτή που με νοιάζει περισσότερο. Αν δε του αρέσει, θα σ΄το πει, δεν θα σου χαριστεί».

«Θεωρώ προκλητική τη λέξη, επιτυχημένος. Αισθάνομαι ότι έχω κάνει αρκετά πράγματα στην πορεία μου στο θέατρο. Δεν αισθάνομαι ότι έχω τελειώσει. Έχω ακόμη πολλά όνειρα και στόχους και ελπίζω να πραγματοποιηθούν».

«Το θέμα δεν είναι τι κάνεις εσύ. Το θέμα είναι τι κάνουν οι άλλοι και πως εισπράττουν τη δική σου συμπεριφορά. Εγώ δεν μπορώ να πάψω να αγαπώ, να είμαι δοτικός και ανοιχτός. (...) Δεν χάνω εγώ που δίνω αυτό που έχω στην ψυχή μου, αλλά εκείνοι που δεν έχουν τη χαρά να εισπράξουν αυτό που τους δίνω. Σε αυτή την περίπτωση, ο χαμένος δεν είμαι εγώ.»

«Όλα τα ζευγάρια περνούν κρίσεις. Τα ζευγάρια με παιδιά πολλές φορές περνούν περισσότερες. Δεν υπάρχει ζευγάρι που να είναι 20 χρόνια μαζί και η κάθε του μέρα να είναι μέλι-γάλα. Τέτοιο ζευγάρι ήταν μόνο ο Αδάμ και η Εύα...πριν το μήλο. (...) Όταν είσαι με έναν άνθρωπο πολλά χρόνια χρειάζεται εκτίμηση, κατανόηση αγάπη και φυσικά πάθος. http://tvnea.blogspot.gr/
Keywords
Τυχαία Θέματα