Δεν έπρεπε να επιστρέψει τόσο γρήγορα η Ελένη Μενεγάκη...

10:30 25/3/2023 - Πηγή: TVNea


Ο Ιάσων Τριανταφυλλίδης έδωσε συνέντευξη και αναφέρθηκε στα τηλεοπτικά πρόσωπα.
Ο γνωστός δημοσιογράφος έδωσε συνέντευξη στην εκπομπή «Πρωινό μας» και σχολίασε τις τηλεοπτικές επιστροφές της Ρούλας Κορομηλά και της Ελένης Μενεγάκη.
«Αν ήθελε η Ρούλα Κορομηλά να επιστρέψει, θα έπρεπε τουλάχιστον να κάνει μια διαφορετική επιστροφή. Πιστεύω ότι η Ρούλα δεν είχε δει την εκπομπή πριν», δήλωσε αρχικά.
«Το Σπίτι με το Mega
ήταν μια εκπομπή που αντικειμενικά δεν έχε παρουσιαστεί, αφού ανάλογα τον καλεσμένο, η εκπομπή προσαρμόζεται στο εν λόγω πρόσωπο», συμπλήρωσε.
Όσο για την Ελένη Μενεγάκη ανέφερε: «Η Ελένη Μενεγάκη από τη στιγμή που έκανε μια μεγάλη αποχώρηση, δεν έπρεπε να επιστρέψει τόσο γρήγορα. Έπρεπε να ξέρει, επειδή είναι πολύ έξυπνη, ότι έπρεπε να κάνει μια grande επιστροφή. Όταν επέστρεψε, γύρισε και η Μενεγάκη του 1999».
Τέλος, για τα δημοσιεύματα που τη θέλουν να διαφωνεί συχνά με τους συνεργάτες της, Δημήτρη Ουγγαρέζο και Σάββα Πούμπουρα, σχολίασε: «Αν η Ελένη διαφώνησε με το πάνελ της, δίκιο έχει εκείνη. Η εκπομπή φτιάχτηκε για εκείνη, λέγεται Ελένη. Δεν ονομάζεται ούτε Σάββας, ούτε Δημήτρης».Πηγή: TVNEA.COM
Keywords
Τυχαία Θέματα