«Δεν διεκδικώ τίποτα από κάποια νέα και ωραία παρουσιάστρια»

11:00 4/7/2016 - Πηγή: TVNea
Η Βάσια Τριφύλλη σε συνέντευξή της μίλησε για τους παρουσιαστές και τις ηλικίες τους.
Οι εποχές έχουν αλλάξει και βλέπουμε πρόσωπα της τηλεόρασης που απείχαν πάρα καιρό από το «γυαλί» να επανέρχονται, όμως η παλαιότερη εικόνα αποτελεί μέτρο σύγκριση σήμερα και κάποιες φορές όχι ευνοϊκό.

Μου δημιουργεί μια μεγάλη απορία για την Ελλαδά, η οποία τρώει τα παιδιά της πριν ακόμα γεράσουν. Πόσο μάλλον αν γεράσουν... τα σκοτώνει. Η παρουσιάστρια του «Ραντεβού» στη Αγγλία κάνει την εκπομπή 30 χρόνια, κοντεύει να την πάνε με καροτσάκι. Οι παρουσιαστές πάνε 100 χρονών για να φύγουν, οι νέοι βγαίνουν
παράλληλα. Δεν διεκδικώ τίποτα από κάποια νέα και ωραία. Είμαστε λαός γεμάτος ταλέντο, η έχω κάνει τη διαδρομή μου, δεν έχω να αποδείξω τίποτα. Πάντα οι γυναίκες περνάνε μια ηλικίας πιο πολύ από τους άντρες, παγκοσμία αυτό. Μόλις η γυναίκα μεγαλώσει, αρχίζει η «βόλτα», πιο πολύ από τους άντρες, απλά όχι σε αυτόν το βαθμό που γίνεται στην Ελλάδα.

Πέρασες την κρίση ηλικίας που αναφέρεις;

Την περνάω ακόμα. Το μέσα μου δεν συνταυτίζεται με το έξω μου και όταν με βλέπω στον καθρέφτη, λέω: «Ποια είναι αυτή;». Μία φορά σ' ένα μαγαζί που είχα πάει στην τουαλέτα χαιρέτησα μία κυρία στον καθρέφτη και... ήμουν εγώ. Έπεσα κάτω και γέλαγα μόνη μου. Βέβαια, δεν είναι ωραίο να βλέπεις μια γυναίκα ανήμπορη να παίζει επάνω στη σκηνή, να έχει ακράτεια, να μη θυμάται τα λόγια της. Ακόμα αντέχω να παίξω «Λυσιστράτη». Εξακολουθεί να «πουλάει» το όνομα μου, αλλά φαίνεται ότι για μερικούς επιχειρηματίες δεν εννοείται.

Πηγή: Λοιπόνhttp://www.tvnea.com
Keywords
Τυχαία Θέματα