Δεν αλλάζει ο Στάικος

08:03 8/9/2012 - Πηγή: TVNea

Ο Μάρκος Στάικος δεν αλλάζει με τίποτα…εις βάθος.Μοιάζει να…καλυτερεύει, αλλά…ξανακυλά εκεί που δεν το περιμένεις! Στο φινάλε του πρώτου κύκλου τον είδαμε να γλυκαίνει και να …δένει με την Αντριάννα μετά από πολλά σκαμπανεβάσματα, μα όπως σας έχουμε ήδη αποκαλύψει δεν θα αργήσει να βγει και πάλι στην φόρα ο παλιός κακός του εαυτός με γκρίνιες κι επιθετικότητα, με μούτρα και…ξινίλες, πράγμα που θα κάνει την Αντριάννα να βγει από τα ρούχα της.

Πίστευε η καημένη πως είχε…δέσει τον γάιδαρό της,αλλά της προκύπτει μεγάλη ανατροπή και αφού τα χάνει αρχικά, τα …παίρνει άγρια
και τον βάζει στην θέση του, απομακρύνοντάς τον…Πισωγύρισμα νο2 τώρα.Ναι,τον είδαμε τον Μάρκο να χειρουργεί, έχοντας ξεπεράσει το σοβαρό πρόβλημα φοβίας με το αίμα που είχε και που τον έφερε απ’ την Νέα Υόρκη στην Ληδία με τα … φτερά κομμένα. Από σπουδαίος επιστήμων-χειρουργός της Αμερικής, κατέληξε στην Ληδία σε εξετάσεις…της σειράς!

Πέταξε από την χαρά του που ένιωσε δυνατός και προχώρησε στην εγχείρηση που είδαμε στο τελευταίο επεισόδιο αλλά απ’ τα πρώτα του νέου κύκλου θα τον δούμε να…υποτροπιάζει!
Οι φόβοι του και οι ανασφάλειές του τον κάνουν πάλι "τέρας", οι ίδιοι φόβοι και οι ανασφάλειές τους τον κάνουν να τρέμει και μήπως στην επόμενη εγχείρηση που θα χρειαστεί να κάνει χάσει πάλι τις αισθήσεις του και λιποθυμήσει όπως παλιά στη Νέα Υόρκη… Είναι το"ύφασμα",σου λέει,σε μερικούς που δεν αλλάζει με τίποτα κι ας δείχνει ότι έχει αλλάξει.

Πηγή
TvZapping.gr http://tvnea.blogspot.gr/
Keywords
Τυχαία Θέματα