Δείξε μου το σόι σου! - συγγένειες μεταξύ διασήμων! (part1)

18:45 24/9/2013 - Πηγή: TVNea
Λένε πως σε έναν χώρο της showbiz που... σέβεται τον εαυτό του, υπάρχουν "κλίκες" και "κυκλώματα". Λένε πως ο "γνωστός" μπορεί να σου ανοίξει διάπλατα της πόρτες της επιτυχίας.

Ελάχιστοι, όμως, γνωρίζουν πως μεταξύ των λαμπερών προσώπων της μικρής και μεγάλης οθόνης, του θεάτρου, της τέχνης και της πολιτικής υφίστανται δεσμοί... αίματος και στενής συγγένειας.

Το πρώτο μέρος αυτού του αφιερώματος σας παρουσιάζει μερικές από τις συγγένειες που υπάρχουν μεταξύ των Ελλήνων διασήμων!

- Ο ηθοποιός Γιάννης Μποσταντζόγλου
("Τι ψυχή θα παραδώσεις, μωρή;", "Στάβλοι της Εριέττας Ζαΐμη") είναι γιος του μεγάλου μας θεατρικού συγγραφέα Μποστ.

- Οι ηθοποιοί Νένα Μεντή ("Οι τρεις χάριτες", "Με δυο μαμάδες", "Το δις εξαμαρτείν") και Χρήστος Βαλαβανίδης ("Οι Αυθαίρετοι", "Λίστα Γάμου", "Η τράπεζα") είναι ανίψια του ηθοποιού Κώστα Μέντη.

- Ο ηθοποιός Γιώργος Πυρπασόπουλος ("Λόγω τιμής", "Υπέροχα πλάσματα", "Ελεύθερος κι ωραίος") είναι εγγονός της ηθοποιού Μαρίκας Νέζερ.

- Οι ηθοποιοί Αριέττα Μουτούση ("Λατρεμένοι μου γείτονες", "Εραστής δυτικών προαστίων") και Αμαλία Μουτούση ("Δεκαπενταύγουστος", "Σταγόνα στον ωκεανό") είναι κόρες της επίσης ηθοποιού Νόνικας Γαληνέα.

- Ο δημοσιογράφος και εκδότης Δημήτρης Κωνσταντάρας είναι γιος του αείμνηστου ηθοποιού Λάμπρου Κωνσταντάρα. Επίσης, ο γιος του, Λάμπρος Κωνσταντάρας, είναι γνωστός, νεαρός δημοσιογράφος.

- Η ηθοποιός Θεοδώρα Βουτσά ("Είσαι το ταίρι μου", "Ήρθε κι έδεσε") είναι κόρη του ηθοποιού Κώστα Βουτσά, ο οποίος ήταν παντρεμένος με τη μητέρα του ηθοποιού Άνθιμου Ανανιάδη.

- Ο δημοσιογράφος Γιάννης Πρετεντέρης είναι γιος του θεατρικού συγγραφέα Κώστα Πρετεντέρη.

- Ο ηθοποιός Αλέξανδρος Αντωνόπουλος ("Το δις εξαμαρτείν", "Το αμάρτημα της μητρός μου") είναι εγγονός της αείμνηστης ηθοποιού Κατίνας Παξινού.

- Οι ηθοποιοί Θωμαΐς Ανδρούτσου ("Άκρως οικογενειακόν", "Τύχη βουνό", "Η οικογένεια βλάπτει") και Μαρία Ανδρούτσου ("Σαββατογεννημένες", "Πενήντα-πενήντα") είναι αδερφές.

- Ο Μάριος Φραγκούλης είναι ανιψιός της αείμνηστης ηθοποιού Ρένας Βλαχοπούλου.

- Ο ηθοποιός Γιάννης Βογιατζής και ο τραγουδιστής Γιάννης Βογιατζής είναι ξαδέλφια.

- Ο Φώτης Σεργουλόπουλος είναι ανιψιός της ηθοποιού Κατερίνας Γιουλάκη.

- Η ηθοποιός Έφη Πίκουλα είναι παντρεμένη με τον Τάκη Βουγιουκλάκη, άρα ήταν νύφη της αείμνηστης Αλίκης Βουγιουκλάκη.

... μείνετε συντονισμένοι για το δεύτερο μέρος του αφιερώματος!
Keywords
Τυχαία Θέματα