Δείτε την τηλεοπτική συνέντευξη που έδωσε ο 26χρονος ηθοποιός Τόμας Πρωτόπαπας 3 ημέρες πριν το ατύχημα στην εκπομπή "Αποκάλυψη"!

12:46 19/3/2013 - Πηγή: TVNea

Δείτε την τηλεοπτική συνέντευξη που έδωσε ο 26χρονος ηθοποιός Τόμας Πρωτόπαπας 3 ημέρες πριν την είδηση ότι μετά από τροχαίο ατύχημα νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο ΚΑΤ, καλεσμένος στην εκπομπή "Αποκάλυψη. ...Ο πασίγνωστος πρωταγωνιστής είχε μιλήσει για όλα όσα συνέβησαν και οδήγησαν στο "πάγωμα" της πετυχημένης τηλεοπτικής σειράς στην οποία πρωταγωνιστούσε, τους "Βασιλιάδες", το νέο του τηλεοπτικό εγχείρημα, τη συμμετοχή του σε εκπομπή μαγειρικής και
είχε αποκαλύψει άγνωστες πτυχές της ζωής του.Στο πλαίσιο της ίδιας τηλεοπτικής συνέντευξης, αποκαλυπτικός, όσο ποτέ, ο Τόμας είχε πει, ότι, πέρασε από 16 οντισιόν μέχρι να καταφέρει να κερδίσει το ρόλο του Αλέξη, ρόλος που τον εκτόξευσε στην κορυφή του τηλεοπτικού χρηματιστηρίου. Αναφορικά με τα μελλοντικά του σχέδια είχε σημειώσει ότι δε θα κάνει κάτι θεατρικά άμεσα τουλάχιστον και εξέφρασε την ελπίδα κάποια στιγμή να λυθούν τα προβλήματα που "πάγωσαν" την τηλεοπτική σειρά στην οποία πρωταγωνιστούσε και να βρισκόταν επιτέλους μία λύση για να συνεχιστεί. Ο νεαρός ηθοποιός αποκάλυψε και μία ευαίσθητη πλευρά του εαυτού του, αυτή του ανθρώπου που ενδιαφέρεται για το κοινωνικό γίγνεσθαι σημειώνοντας ότι η συμμετοχή του σε εκδηλώσεις με φιλανθρωπικό χαρακτήρα είναι κάτι που τον αφορά και τον προσδιορίζει ως άτομο.Η εκπομπή είχε προκαλέσει τεράστιο ενδιαφέρον και είχε ανταπόκριση στο ευρύ τηλεοπτικό κοινό. Αγαπημένος ηθοποιός της νεολαίας γαρ ο Τόμας παραδέχτηκε ότι αν κάποιοι το θεωρούν πρότυπο καλό θα είναι να έχουν κατά νου πως το να είσαι ευαισθητοποιημένος και προσγειωμένος είναι κάτι που θα σε βοηθήσει να αποκτήσεις μία καλή σχέση με τον εαυτό σου. Στην ίδια εκπομπή μοιράστηκε και την αγωνία του για την εποχή της κρίσης που διανύουμε, διαπιστωμένης σε όλα τα επίπεδα οικονομικό, πολιτικό, κοινωνικό και θέλησε να στείλει ένα μήνυμα αντίστασης με χαμόγελο και αισιοδοξία. Σοκαρισμένοι οι συντελεστές της εκπομπής πληροφορήθηκαν 3 ημέρες μετά ότι ο αγαπημένος ηθοποιός είχε πέσει θύμα τροχαίου ατυχήματος και σήμερα νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στην εντατική στο ΚΑΤ.Όπως ο ίδιος θα έλεγε, ας μεταδώσουμε όλοι μας θετική ενέργεια την οποία 8θα χρειαστεί προκειμένου να ξεπεράσει τη δύσκολη αυτή κατάσταση. Τόμας σου ευχόμαστε μέσα από την καρδιά μας περαστικά, ταχεία ανάρρωση και γρήγορα και πάλι να είσαι κοντά μας έτσι όπως σε γνωρίσαμε. Ένα καταπληκτικό παιδί με θετική ενέργεια και χαμόγελο αισιοδοξίας...Δείτε την συνέντευξη που έδωσε ο Τόμας Πρωτόπαπας 3 ημέρες πριν το ξαφνικό Τροχαίο στην εκπομπή ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ στο site του Extra Channel:
Keywords
Τυχαία Θέματα