Δεύτερη σεζόν, δεύτερη ευκαιρία για το Mega!

13:45 13/1/2015 - Πηγή: TVNea
Τις ελπίδες του για ανάκαμψη στον πίνακα τηλεθέασης έχει εναποθέσει το Mega στις νέες σειρές και στις διορθωτικές κινήσεις που θα κάνει από αύριο Δευτέρα. Ποδαρικό θα κάνει η πολυαναμενόμενη προβολή του δεύτερου κύκλου της σειράς «Κάτω Παρτάλι» του Λευτέρη Παπαπέτρου, η οποία κάνει πρεμιέρα αύριο Δευτέρα στις 22.30. Στις 13 του μήνα αρχίζουν και η νέα σειρά του Γιώργου Καπουτζίδη «Εθνική Ελλάδος» και οι «Ηρωίδες» της Αλεξάνδρας Κ. Μετακομίζει από το Σάββατο στην
Πέμπτη το «Celebrity game night» με τη Σμαράγδα Καρύδη, ενώ Πέμπτη και Παρασκευή θα προβάλλεται πλέον η σειρά «Μάνα Χ Ουρανού». Μία φορά την εβδομάδα, και συγκεκριμένα την Παρασκευή, θα δίνει το παρών στο πρόγραμμα του καναλιού η «Μοντέρνα οικογένεια». Τέλος, και το «Joy, it's inside you» αλλάζει ώρα προβολής για μία ακόμη φορά και θα προβάλλεται τα Σαββατοκύριακα μετά τις εκλογές στις 10 το πρωί.
Αξίζει να σημειωθεί πως οι ώρες προβολών των προγραμμάτων του prime time θα τροποποιούνται, καθώς λόγω της προεκλογικής περιόδου το δελτίο ειδήσεων θα έχει αυξημένη διάρκεια. Για τον ίδιο λόγο τα δεύτερα επεισόδια των νέων σειρών θα προβληθούν μετά τις εκλογές.

tovima.grhttp://www.tvnea.com
Keywords
Αναζητήσεις
δικαιωση δευτερη σεζον
Τυχαία Θέματα