"Δαίμονες": η μεγάλη επιστροφή!

18:30 20/9/2013 - Πηγή: TVNea
Η ροκ όπερα "Δαίμονες" επέστρεψε πιο σαρωτική από ποτέ τον περασμένο Μάρτιο στο θέατρο Παλλάς, αποκομίζοντας διθυραμβικές κριτικές και συγκεντρώνοντας περισσότερα από 53.000 εισιτήρια σε περίπου 45 παραστάσεις. Με τον τρόπο αυτό αναδείχθηκαν στη μεγαλύτερη θεατρική επιτυχία της χρονιάς!

Έπειτα από μία καλοκαιρινή παύση, οι "Δαίμονες" επιστρέφουν δυναμικά στις 9 Οκτωβρίου για δέκα
"συλλεκτικές" παραστάσεις!

Πρόκειται για μία υπερπαραγωγή με περισσότερες από 20 εναλλαγές σκηνικών, 250 εντυπωσιακά κοστούμια αλλά και πρωτοποριακά για τα ελληνικά δεδομένα εφέ. Με 24 ηθοποιούς – χορευτές και ορχήστρα 13 μουσικών, το κοινό απολαμβάνει ένα θέαμα που μοιάζει… μαγικό, ενώ τα ευφάνταστα σκηνικά από τον μετρ του είδους Μανόλη Παντελιδάκη μας μεταφέρουν από την εποχή του Μεσαίωνα στη σύγχρονη Νέα Υόρκη.

Βρισκόμαστε σε μία Ευρωπαϊκή χώρα. Ένα έφηβο κορίτσι ετοιμάζεται να θυσιαστεί στον άρχοντα τους Σκότους. Την ίδια στιγμή εισβάλει στρατός με καθοδηγητή έναν Ιεροεξεταστή. Εκείνος διατάσσει να συλληφθεί η Μάγισσα με σκοπό να τη βασανίσει για να ομολογήσει ότι είναι οπαδός του Σατανά. Η Μάγισσα ομολογεί και ο Ιεροεξεταστής ζητάει από τη Βασίλισσα να την κάψει στη φωτιά. Η Βασίλισσα είναι καλόκαρδη, αλλά πρέπει να κάνει το σωστό και διατάζει τη θανατική καταδίκη της. Η Μάγισσα την απειλεί λέγοντάς της "Θα τα ξαναπούμε σε μία άλλη ζωή".
Δημιουργός: Νίκος Καρβέλας
Μουσική Διεύθυνση: Αλέξιος Πρίφτης
Κοστούμια: Ντένη Βαχλιώτη


Παραστάσεις:
Keywords
Τυχαία Θέματα