ΔΑ&ΕΚΔ:Η ΕΡΤ πρέπει να μείνει με κάθε μέσο και κάθε τρόπο ανοιχτή!

22:38 11/6/2013 - Πηγή: TVNea
H ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ & ΕΝΩΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ της ΕΣΠΗΤ καταγγέλλει τις πρωτοφανείς μεθοδεύσεις της τρικομματικής μνημονιακής κυβέρνησης που οδηγούν σε «ξαφνικό θάνατο» τη Δημόσια Ραδιοτηλεόραση, και στον εργασιακό Καιάδα χιλιάδες συναδέλφους μας, κάνοντας ακόμη ένα δώρο στους διαπλεκόμενους ολιγάρχες των media.

Η ΕΡΤ πρέπει να μείνει
με κάθε μέσο και κάθε τρόπο ανοιχτή!

Στεκόμαστε στο πλευρό των συναδέλφων μας με όλες μας τις δυνάμεις, αντιστεκόμενοι σε κάθε απόπειρα φίμωσης του Δημόσιου Ραδιοτηλεοπτικού Φορέα της χώρας. Δηλώνουμε κατηγορηματικά ότι θα αγωνιστούμε με κάθε μέσο για να μείνει η ΕΡΤ ανοιχτή. Η μάχη είναι για τη Δημοκρατία.

Η ΕΡΤ είναι περιουσία όλου του ελληνικού λαού. Δεν είναι τσιφλίκι του κάθε «κυβερνητικού υπαλλήλου» της τρόικας, που εκτελεί τυφλά τις εντολές των εξωθεσμικών «αφεντικών» του, «ντόπιων», «εισαγόμενων» και «εξωχώριων».

• Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΗ ΤΗΣ ΕΡΤ ΕΙΝΑΙ ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, ΤΗΝ ΠΟΛΥΦΩΝΙΑ, ΤΟΝ ΠΛΟΥΡΑΛΙΣΜΟ, ΤΗΝ ΠΡΟΒΟΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΘΕΣΕΩΝ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΗΝ ΙΣΟΠΕΔΩΣΗ ΠΟΥ ΕΠΙΧΕΙΡΕΙ ΤΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΚΑΙ ΞΕΝΑ ΚΕΝΤΡΑ ΕΞΟΥΣΙΑΣ
• ΟΛΟΙ ΣΤΗ ΜΑΧΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΑΓΑΘΟΥ ΤΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ
• ΟΛΟΙ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΥΣ OΛΙΓΑΡΧΕΣ ΤΩΝ MEDIA ΚΑΙ ΤΩΝ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΤΟΥΣ, ΤΟΥΣ ΜΟΝΟΥΣ ΠΟΥ ΚΕΡΔΙΖΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΛΟΥΚΕΤΟ ΣΤΗΝ ΕΡΤ
• ΑΝΤΙΣΤΕΚΟΜΑΣΤΕ ΣΤΗ ΦΙΜΩΣΗ ΚΑΙ ΣΤΗ ΧΕΙΡΑΓΩΓΗΣΗ ΤΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ
• ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΟΜΑΣΤΕ ΔΥΝΑΜΙΚΑ ΤΗΝ ΕΡΤ, ΜΕ ΟΛΕΣ ΜΑΣ ΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ & ΕΝΩΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ
Keywords
Τυχαία Θέματα