Χρήστος Φερεντίνος: «Σε ένα τέτοιο τηλεπαιχνίδι όπως το «Άκου τι είπαν!» θα ήθελα να δοκιμάσω την τύχη μου»!

13:00 9/4/2014 - Πηγή: TVNea
Η πρεμιέρα του «Άκου τι είπαν!» πήγε πολύ καλά σε νούμερα τηλεθέασης και κάθε μέρα που περνάει πάει ακόμα καλύτερα. Πώς αισθάνεται γι αυτό ο Χρήστος Φερεντίνος;
«Θα πω τα πρώτα συναισθήματα που μου έρχονται στο μυαλό: ικανοποίηση, χαρά, αγωνία, φόβος, ενθουσιασμός, συγκρατημένη αισιοδοξία. Με λίγα λόγια, είναι πολύ ωραίο να ξεκινάς με καλά νέα την ημέρα σου!» τόνισε στον Ελεύθερο Τύπο.
-Τελικά, τα τηλεπαιχνίδια έλειψαν στον κόσμο;
«Απ' ό,τι φαίνεται, το συγκεκριμένο
τηλεπαιχνίδι αρέσει. Κάνει πολύ καλή παρέα στους τηλεθεατές και διασκεδάζει όσους συμμετέχουν. Ποτέ δεν κατάλαβα γιατί τα τηλεπαιχνίδια έλειπαν τόσο καιρό από την ελληνική τηλεόραση. Νομίζω ότι είναι αναπόσπαστο κομμάτι της ψυχαγωγικής τηλεόρασης.»
- Εσείς θα δοκιμάζατε την τύχη σας σε κάποιο τηλεπαιχνίδι;
«Είναι πολλές οι περιπτώσεις, που ζηλεύω τους παίκτες που βρίσκονται σε μια διαδικασία αδρεναλίνης, σασπένς, αγωνίας και το γεγονός ότι ρισκάρουν για να κάνουν την υπέρβαση τους. Από την άλλη, έχω βρεθεί και με παίκτες σε τηλεπαιχνίδια γνώσεων. Δύσκολα θα έπαιρνα μέρος σε αυτά, θα φοβόμουν μην εκτεθώ. Αλλά σε ένα τηλεπαιχνίδι όπως το «Άκου τι είπαν!», που είναι ένα τηλεπαιχνίδι παρέας, που δεν εκτίθεσαι, που μπορείς να διασκεδάσεις και με κάτι που θα πεις και το οποίο δεν είναι σωστό, που είσαι σε μια ομάδα που σε προστατεύει και έχει μια τέτοια διαδικασία και ταχύτητα που όλα αυτά είναι αβανταδόρικα για τον παίκτη, ναι, σε ένα τέτοιο τηλεπαιχνίδι σίγουρα θα ήθελα να δοκιμάσω την τύχη μου.»
Keywords
Αναζητήσεις
ποσα παιρνει ο φερεντινος, ποσα παιρνει ο χρηστος φερεντινος στο ακου τι
Τυχαία Θέματα