Χωρίς την Αννίτα σήμερα ο Alpha! - αλλάζει ώρα το δελτίο ειδήσεων!

17:00 6/4/2014 - Πηγή: TVNea
Χωρίς την παρουσία της Αννίτας Πάνια θα κυλήσει το σημερινό πρόγραμμα στο κανάλι της Παλλήνης. Το "Αννίτα SOS", η αγαπημένη απογευματινή συνήθεια των τηλεθεατών του Σαββατοκύριακου, μπορεί χθες να προβλήθηκε κανονικά, όμως σήμερα τα δεδομένα αλλάζουν.

Λόγω της απευθείας μετάδοσης του αγώνα της Formula1 στο Μπαχρέιν σήμερα στις 17:10, η προβολή της εκπομπής της Αννίτας Πάνια αναβάλλεται.

"Στο σύμπλεγμα νησιών (33) του Περσικού Κόλπου φιλοξενείται ο 3ος αγώνας του Πρωταθλήματος. Όλες οι ομάδες βρέθηκαν στο Bahrain International
Circuit το Φεβρουάριο όπου συμπλήρωσαν χιλιάδες χιλιόμετρα στη συγκεκριμένη πίστα σε 8 μέρες δοκιμών εξέλιξης. Το φετινό GP στο Μπαχρέιν θα διεξαχθεί στη δύση του ήλιου υπό το φως των προβολέων και θα είναι το πρώτο νυχτερινό στην ιστορία του συγκεκριμένου αγώνα." αναφέρει χαρακτηριστικά η ανακοίνωση του Alpha για τους αγώνες.

Ο Alpha θα μεταδώσει απευθείας τον αγώνα στις 18:00. Μια ώρα νωρίτερα θα ξεκινήσει η αντίστροφη μέτρηση, F1 Countdown, στο στούντιο, με πλούσια θεματολογία. Μπορείτε να δείτε μεταξύ άλλων και εκτός από τα καλύτερα στιγμιότυπα των κατατακτήριων δοκιμών, πως τα πέρασαν οι Χάμιλτον και Ρόσμπεργκ στην Κουάλα Λουμπούρ, τη δοκιμή που κάναμε στο νέο Mini στη Ρώμη αλλά και μια συνέντευξη του τεχνικού διευθυντή της Mercedes, Πάντι Λόου στον Τάκη Πουρναράκη.

Τέλος, το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του σταθμού θα μεταδοθεί εκτάκτως σήμερα στις 20:00, ακριβώς μετά το τέλος του αγώνα της Formula1.
Keywords
Αναζητήσεις
ειδησεις σημερα
Τυχαία Θέματα