Χασαπόπουλος-Σαραντάκος: Το νέο δίδυμο της πρωινής ζώνης ,αποκαλύπτει για την εκπομπή...

17:40 1/11/2018 - Πηγή: TVNea

Στην πρωινή ενημερωτική ζώνη, εδώ και μια εβδομάδα υπάρχει ακόμη ένα πρόγραμμα, το ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ 7, του Open. Οι παρουσιαστές, Γιάννης Σαραντάκος - Ιορδάνης Χασαπόπουλος,
μιλούν στο Τv Έθνος για όλα...

«Ώρα Ελλάδος 07.00». Πώς προέκυψε ο τίτλος της εκπομπής;

Χασαπόπουλος: «Ήταν μια ιδέα των υπευθύνων του καναλιού, που αγκαλιάζει όλη την πρωινή ζώνη και δίνει την εικόνα της συνέχειας στην ενημέρωση, που ξεκινά από τις 05.30 και φτάνει μέχρι τις 10».

Σαραντάκος:
«Ο τίτλος της εκπομπής συμπυκνώνει όλα αυτά που θα παρουσιάζουμε κάθε μέρα. Όλα αυτά που ενδιαφέρουν, που απασχολούν, που προβληματίζουν τους πολίτες».

Ποιες είναι οι καινοτομίες που θα δούμε στην εκπομπή;

Χασαπόπουλος: «Στην πρωινή ζώνη υπάρχει πολύ μεγάλος ανταγωνισμός και γι' αυτό οι καινοτομίες σε μια εκπομπή που αρχίζει από το μηδέν πρέπει να γίνονται πολύ προσεκτικά για να μπορεί και ο μέσος τηλεθεατής να τις αγκαλιάσει. Στο Ώρα Ελλάδος 07.00 αυτό που θα προσπαθήσουμε να κάνουμε είναι καταρχάς να δίνουμε με αξιοπιστία και εγκυρότητα αποκλειστικά ρεπορτάζ, αναλύσεις και παρασκήνιο, χωρίς να κουράζουμε τον τηλεθεατή. Θα μιλάμε για τις νέες τεχνολογίες και θα παρουσιάζουμε ό,τι καινούργιο συμβαίνει στην Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη. Θα ενημερώνουμε χωρίς φανατισμούς και με μια αισιόδοξη ματιά για όλες τις εξελίξεις της ημέρας».

Σαραντάκος: «Ένα μόνο θα σας πω τώρα. Η εκπομπή μας θα χαρακτηρίζεται από εξωστρέφεια. Θα δοθεί βάρος στο ρεπορτάζ. Εκεί όπου πραγματικά βγαίνουν οι ειδήσεις. Η αναζήτηση και η μετάδοσή τους σε συνδυασμό με την ανάλυση είναι το μείγμα που επιλέγουμε. Όλα τα άλλα επί της... οθόνης!»http://www.tvnea.com
Keywords
Τυχαία Θέματα