Χάκερς χτύπησαν το προφίλ της Μαρίας Έλενας Κυριάκου

08:31 28/2/2015 - Πηγή: TVNea
Πρέπει να είναι η πιο βρώμικη Eurovision της τελευταίας δεκαετίας… αλλιώς δεν εξηγούνται όλα όσα συμβαίνουν, που αρχίζουν να έχουν κι άλλο ενδιαφέρον (ποινικό αν με καταλάβατε).

Την ώρα που οι διαγωνιζόμενοι αργά χθες το βράδυ τραγουδούσαν τα υποψήφια τραγούδια τους για την Eurovision στους φανς του θεσμού στην Ελλάδα, χάκερς χτύπησαν την προσωπική σελίδα στο Facebook
της Μαρίας Έλενας Κυριάκου, προσπαθώντας να πάρουν το administration και να ανεβάσουν είτε προσωπικά της δεδομένα είτε να χλευάσουν την σελίδα της νικήτριας του The Voice.

Φαίνεται ότι η πιο αδύναμη συμμετοχή – όπως φαινόταν στην αρχή – αρχίζει να ενοχλεί με την πρωτιά της στο YouTube και στις γνώμες των ειδικών της Eurovision.

Το αστείο είναι ότι προσπάθησαν, για λόγους που μόνο εκείνοι ξέρουν, να χακάρουν και την σελίδα του συνθέτη που την συνοδεύει και ως πιανίστας, του Ευθύβουλου Θεοχάρους, γνωστού και από τις επιτυχίες που έχει γράψει για την Έλενα Παπαρίζου.

Άραγε από πού έρχεται το βρώμικο χτύπημα; Από Ελλάδα ή από Κύπρο; Η εταιρία της Minos EMI παρενέβη αμέσως, ενώ προστάτευσε αυτομάτως και την επίσημη σελίδα της Μαρίας Έλενας στο Facebook που διαχειρίζεται η δισκογραφική εταιρία.

nassos bloghttp://www.tvnea.com
Keywords
Τυχαία Θέματα