ΜΠΡΟΥΣΚΟ:Το ψέμα του Διαμαντή ,η κρουαζιέρα που ετοιμάζει,κι αναστάτωση του Μάρκου...

12:15 8/6/2016 - Πηγή: TVNea
Μήνες τώρα ο Διαμαντής ετοιμάζει την κρουαζιέρα που θα κάνει με τη Δάφνη στο Ιόνιο. Σκοπός του είναι να τα ξαναβρεί με την πρώην σύντροφό του και γι’ αυτό το λόγο της λέει ένα μεγάλο ψέμα, ότι στην κρουαζιέρα θα είναι μαζί με ένα άλλο ζευγάρι, το οποίο μάλιστα τους έχει καλέσει.

Τα πράγματα φυσικά δεν είναι καθόλου έτσι, καθώς ο Διαμαντής σκοπεύει να είναι μόνος με τη Δάφνη στις καλοκαιρινές τους διακοπές. Στο μεταξύ, όλο αυτό το διάστημα η Δάφνη προετοιμάζεται για να περάσει ένα ξένοιαστο καλοκαίρι με τις
ανέσεις της και τη χλιδή που τόσο της αρέσει και που μπορεί να της προσφέρει ο Διαμαντής. Η Δάφνη έχει ψωνίσει καπέλα, ρούχα, μαγιό, παρεό με όλη αυτή την υπερβολή που τη χαρακτηρίζει. Αλλά και ο Διαμαντής πριν φύγει για το ταξίδι κάνει κι αυτός τις δικές του προετοιμασίες, μια από αυτές και το ξεκαθάρισμα με τα ανίψια του.

Έτσι πηγαίνει στο σπίτι του Σήφη όπου είναι και η Αναστασία, και πολύ θυμωμένος τους κάνει παράπονα για τη δουλειά που τον άφησαν απέξω, ενώ φεύγοντας τονίζει: «Ήθελα να ξέρετε ότι γνωρίζω το παιχνίδι που παίζετε πίσω από την πλάτη μου. Σε λίγες ώρες φεύγω για μια κρουαζιέρα και μόλις επιστρέψω θα τα ξαναπούμε για τα καλά!». Η Δάφνη μόλις έχει ολοκληρώσει το όνειρό της, να πρωταγωνιστήσει στη «γιορτή του Κλήδονα» και αποχαιρετά τον Μύρο ,που τη ρωτάει αν είναι ευτυχισμένη. Η Δάφνη με ένα τεράστιο χαμόγελο του απαντάει: «Για ευτυχισμένη δεν ξέρω. Πάντως τώρα είμαι χαρούμενη. Πήγαν όλα όπως τα είχα σχεδιάσει και τώρα φεύγω για κρουαζιέρα στο Ιόνιο». Ο Μύρος τής εύχεται καλό ταξίδι και η Δάφνη τον συγχαίρει που βοήθησε την Κωνσταντίνα να μη χάσει το μαγαζί της και παράλληλα του υπόσχεται: «Θα τα πούμε όταν γυρίσω. Εγώ θα σου τον βρω τον πατερούλη, βρε». Οι δύο φίλοι αγκαλιάζονται και φιλιούνται και την ώρα που πάει να φύγει η Δάφνη, εμφανίζεται ο Μάρκος και τη φωνάζει πριν φύγει.

Πριν προλάβει να πει λέξη ο Μάρκος, η Δάφνη βιαστική του λέει: «Φεύγω! Τον νου σου στην Αθηνούλα μου! Τα μάτια σου δεκατέσσερα!» και μόλις γυρίζει την πλάτη της να φύγει, ο Μάρκος τής λέει: «Αν πας αυτή την κρουαζιέρα με τον Διαμαντή, όταν γυρίσεις θα με βρεις παντρεμένο!», αλλά οι απειλές του δεν πιάνουν: «Καλά στέφανα αγαπητέ μου! Εγώ την κρουαζιέρα μου θα την πάω και θα περάσω κι ωραία. Το φετινό θα είναι το καλύτερο καλοκαίρι της ζωής μου», του απαντάει και ο Μάρκος γίνεται... Τούρκος: «Αυτή είναι η τελευταία σου κουβέντα;», τη ρωτάει, αλλά ως γνωστόν η Δάφνη τα κάνει όλα να φαίνονται αστεία και αρχίζει να φτύνεται: «Φτου φτου, όχι και τελευταία. Σκοπεύω να πω πολλές κουβέντες ακόμη», του λέει, και κουνιστή και λυγιστή τού γυρίζει την πλάτη φωνάζοντάς του: «Αριβεντέρστι, Μάρκο!».

Η Δάφνη φεύγει κατευθείαν για το λιμάνι με σορτσάκι, ένα εντυπωσιακό καπέλο και δύο άντρες να τη συνοδεύουν κρατώντας τις βαλίτσες της και τα άπειρα νεσεσέρ. Εκεί την περιμένει ο Διαμαντής, μαζί με τον καπετάνιο του ιστιοπλοϊκού...

Πηγή:TV Zάπινγκhttp://www.tvnea.com
Keywords
Τυχαία Θέματα