Μπρούσκο -Επεισόδιο 517-518-Σεζόν 3 2015 - Προβολή επεισοδίου

15:15 30/3/2016 - Πηγή: TVNea
Ο Μανούσος για μια ακόμα φορά τρομοκρατεί και κυνηγάει τη Μελίνα και τη Βασιλική, που απέτυχαν να τον παγιδεύσουν και δεν μπορούν να αποδείξουν στην αστυνομία την ενοχή του. Ο Αχιλλέας ανησυχεί πολύ για τη Μελίνα και φεύγει επειγόντως για Κρήτη. Αυτή η συμπεριφορά του, εξοργίζει τον Ματθαίο, που είναι έτοιμος να τον πετάξει έξω από την εταιρία. Οι σκληρές κουβέντες που θα ανταλλάξουν τα δυο αδέρφια, θα οδηγήσει για πρώτη φορά τη σχέση τους στα άκρα και κανένας δεν φαίνεται διατεθειμένος να υποχωρήσει. Όμως και η Δάφνη βρίσκεται σε
πολύ δύσκολη θέση, καθώς ο Μάρκος της ανακοινώνει την απόφασή του να χωρίσουν, αλλά και ο Διαμαντής τη βρίζει με τον χειρότερο τρόπο, κατηγορώντας την ότι διατηρούσε σχέσεις με τον Θεμιστοκλή Θεμιστοκλέους στη διάρκεια του γάμου τους. Ο Ματθαίος και η Αναστασία ετοιμάζονται να υπογράψουν το διαζύγιό τους και για μια ακόμα φορά έρχονται σε σύγκρουση με αφορμή το παιδί τους.
Δείτε το επεισόδιο εδώ--> (Επεισόδιο 518)

Βλέποντας ότι το κλίμα είναι τεταμένο ανάμεσα στα δυο αδέλφια, η Μελίνα προσπαθεί να πείσει τον Αχιλλέα να επιστρέψει στην Κύπρο, αλλά εκείνος αρνείται πεισματικά να την αφήσει μόνη της στην Κρήτη. Απ’ την άλλη ο Ματθαίος εξαγριωμένος με τα καμώματα του αδελφού του σκέφτεται να τον αντικαταστήσει στην οικογενειακή επιχείρηση. Παρά τις προσπάθειες της να κρατηθεί μακριά απ’ τον Πάτροκλο, η Δήμητρα λυγίζει γι’ άλλη μια φορά και παραδομένη στον έρωτά της γι’ αυτόν τον συναντάει στο δωμάτιο του ξενοδοχείου του. Η Δάφνη, διώχνει επιτέλους την Γεσθημανή κακήν-κακώς, η οποία φεύγοντας, φροντίζει με τις κατάρες της ν’ αφήσει πίσω της.. θύματα. Η ειλικρίνεια της Στεφανίας κινδυνεύει να γίνει αιτία ν’ αποκαλυφθούν τα ψέματα κι οι ατασθαλίες του Μανωλιού, στην Κωνσταντίνα. Στο μεταξύ, η Βασιλική εξακολουθεί να δέχεται απειλές για τη ζωή της κι ενώ λίγο αργότερα εξαφανίζεται μυστηριωδώς, ο Σήφης θα δείξει ένα περίεργο μήνυμά της στον Μηνά που θα τον βάλει σ’ ανησυχία.
Δείτε το επεισόδιο εδώ--> (Επεισόδιο 519)http://www.tvnea.com
Keywords
Τυχαία Θέματα