Μπρος ολοταχώς για πρεμιέρα! - Πότε επιστρέφει;

08:45 31/8/2015 - Πηγή: TVNea
Έφτασε επίσημα το τέλος του καλοκαιριού και φτάνουμε σιγά - σιγά στην έναρξη της νέας τηλεοπτικής σεζόν.

Αυτό τουλάχιστον ισχύει κατά κύριο λόγο για το πρόγραμμα του Epsilon το οποίο πιο φιλόδοξο από ποτέ κάνει πρεμιέρα τη Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου με πλήθος εκπομπών και κυρίως ψυχαγωγικών με νέες, αλλά και πιο παλιές αγαπημένες για τους τηλεθεατές εκπομπές.

Στην τελευταία γκάμα εκπομπών ανήκουν τα "Αποκαλυπτικά" την παρουσίαση των οποίων έχει ο Μένιος Φουρθιώτης. Τι κι αν αυτό τον μήνα ολοκλήρωσε για τη σεζόν 2014 - 2015,
οι συντελεστές της εκπομπής ξεκουράστηκαν όσο πρόλαβαν και ετοιμάζουν την εκπομπή πυρετωδώς, ώστε στις 26 του Σεπτέμβρη που κάνει πρεμιέρα η τρίτη σεζόν, να είναι όλα στην εντέλεια!

Η ομάδα της εκπομπής που απέσπασε υψηλά ποσοστά τηλεθέασης τη σεζόν που μας πέρασε, λίγο πριν την τηλεοπτική της επάνοδο μας υπόσχεται φέτος ακόμα πιο αποκαλυπτικά θέματα της σόουμπιζ και όχι μόνο κάθε Σαββατοκύριακο στις 13:55.

Για τις ανάγκες μάλιστα του πρόμο της εκπομπής έκανε φωτογράφιση ο παρουσιαστής των "Αποκαλυπτικών", Μένιος Φουρθιώτης, ενώ μας έδωσε και μια μικρή γεύση από το τρέιλερ που θα δούμε εντός των ημερών.

http://www.tvnea.com
Keywords
Τυχαία Θέματα