Μπέτυ Μαγγίρα: «Όταν μου έκαναν πρόταση για το «Όλα παίζουν» δεν ήξερα τι να κάνω»

15:30 12/11/2014 - Πηγή: TVNea
Πολλές σκέψεις πέρασαν από το μυαλό της Μπέτυς Μαγγίρα όταν της έγινε η πρόταση να παρουσιάζει μαζί με τους υπόλοιπους συμπαρουσιαστές της την εκπομπή «Όλα παίζουν».
Το αποκαλύπτει η ίδια μιλώντας για αυτό: «Ήταν μια πολύ δύσκολη απόφαση, γιατί είχα κλείσει ήδη και το θέατρο, στο μιούζικαλ των Ρέππα - Παπαθανασίου «Πριν το χάραμα», στο οποίο και πρωταγωνιστώ» λέει στη real και συνεχίζει: «Είχα απαντήσει θετικά και ήμουν μια χαρά, γιατί θα μπορούσα την
ημέρα να είμαι στο σπίτι με τα παιδιά μου και το βραδάκι να πηγαίνω στο θέατρο. Όταν, λοιπόν, ήρθε η τηλεοπτική πρόταση δεν ήξερα τι να κάνω».
Τι σας έκανε να πείτε το «ναι»;
«Το πρώτο ήταν πως στους καιρούς που βρισκόμαστε δεν γίνονται πάρα πολύ συχνά θαύματα. Ήμουν τέσσερα χρόνια εκτός τηλεόρασης, αν εξαιρέσεις το Xclusive και το Your Face Sounds Familiar. Η τηλεόραση μου αρέσει, τη θεωρώ δουλειά μου. Οπότε, πίστευα πως δεν πρέπει να την αφήσω, ήταν ευκαιρία που θα έπρεπε να αρπάξω, γνωρίζοντας πως θα δυσκολευτώ. Ο δεύτερος παράγοντας ήταν ο σύζυγός μου. Το συζήτησα πολύ μαζί του, με παρότρυνε να το κάνω και μου είπε πως θα τα καταφέρουμε μαζί. Με υποστήριξε πάρα πολύ σε αυτό».
Βοήθησε η φιλία σας με την Αλέκα Καμηλά;
«Εννοείται. Εγώ και η Αλέκα είχαμε προτείνει κάτι άλλο στον Alpha, μια εβδομαδιαία εκπομπή. Δεν θα μπορούσε να βγει όμως το πρώτο μισό της σεζόν. Και τελικά προφανώς μας σκέφτηκαν για το «Όλα παίζουν»».

http://www.tvnea.com
Keywords
Τυχαία Θέματα