Μπαίνουν στο ψυγείο...

18:45 8/8/2018 - Πηγή: TVNea
Με τις μηχανές στο φουλ να ετοιμάζουν αρκετές καινούργιες παραγωγές, τόσο σε ριάλιτι και εκπομπές όσο και εγχώριας μυθοπλασίες αποφάσισαν να βάλουν κάτι στην άκρη, τουλάχιστον προς το παρόν.

Άλλωστε η αλήθεια είναι ότι με τα… δείγματα που έχει δώσει η συγκεκριμένη εκπομπή δεν πρόκειται να… στεναχωρηθούν οι τηλεθεατές που θα… καεί με το πέρας του καλοκαιριού.

Ο λόγος για την ψυχαγωγική εκπομπή του ΑΝΤ1 «Καλοκαίρι Μαζί Στις 10» που μεταδίδεται την καλοκαιρινή περίοδο καθημερινά στη συχνότητα του σταθμού με παρουσιαστές
τους Νικολέττα Ράλλη και τον Νίκο Αναδιώτη.

Δημοσιεύματα λοιπόν θέλουν με το που επιστρέψει η Φαίη Σκορδά στην καθημερινή εκπομπή της οι Ράλλη-Αναδιώτης να αναλαμβάνουν την καινούργια σεζόν την ψυχαγωγική εκπομπή του σαββατοκύριακου. Και μην ρωτήσετε «γιατί;»… γιατί απάντηση δεν έχω. Ωστόσο τα στελέχη του ΑΝΤ1 βλέποντας από τη μία ότι –δικαιολογημένα- οι τηλεθεατές δεν… σφάζονται για το ποιος θα καθίσει να τους παρακολουθήσει στην καλοκαιρινή παρουσία τους, αλλά και λόγω… οικονομικής στενότητας αποφάσισαν –ευτυχώς- πως δεν θα βγάλουν ψυχαγωγική εκπομπή το σαββατοκύριακο, τουλάχιστον έως το τέλος του χρόνου.

Ε για… next year θα δουν τα οικονομικά τους και θα αποφασίσουν. Άλλωστε στις αρχές της καινούργιας σεζόν έχουν –και πρέπει- να ρίξουν το βάρος τους στην καθημερινή ψυχαγωγική εκπομπή τους με τη Φαίη Σκορδά που αν συνεχίσει… έτσι όπως ήταν… θα έχουν σοβαρότερα προβλήματα από το να ασχοληθούν με μία πρωινή εκπομπή του σαββατοκύριακου που η διαφημιστική δαπάνη είναι στα καλύτερά της…!

newsit.gr-Γρηγόρης Μελάςhttp://www.tvnea.com
Keywords
Τυχαία Θέματα