Αύριο θα ακουστεί το πρώτο «πάμε» για τη νέα σειρά του Αντ1 "Τρίχες"

18:45 6/10/2013 - Πηγή: TVNea
Μία ακόμη νέα σειρά κατάφερε να πάρει οριστικά το πράσινο φως και να ξεκινήσει το «ταξίδι» της προς τους μικρούς δέκτες μας.
Αύριο Δευτέρα θα ακουστεί το πρώτο «πάμε» του σκηνοθέτη και σεναριογράφου Αλέξανδρου Ρήγα (σεναριογράφος μαζί τους και ο Δημήτρης Αποστόλου). Ο λόγος για τις «Τρίχες», την καινούργια σειρά του στον Αντ1. Πρόκειται για μία καθαρόαιμη οικογενειακή κωμωδία, στην οποία πρωταγωνιστεί η Βασιλική
Ανδρίτσου και την πλαισιώνουν γνωστοί ηθοποιοί, όπως οι Παύλος Κοντογιαννίδης, Αννα Μαρία Παπαχαραλάμπους, Τόνυ Δημητρίου, Ορέστης Τζιόβας , Θανάσης Αλευράς.
Οι «Τρίχες» θυμίζουν αρκετά το «Κόκκινο Δωμάτιο», με την έννοια πως η σειρά θα διαδραματίζεται σε δύο επίπεδα και τα επεισόδιά της θα είναι αυτοτελή.Θα υπάρχει δηλαδη ένας βασικός και ουσιαστικά εισαγωγικός χώρος στον οποίο και θα ξεκινά η δράση της σειράς -όπως ήταν η ρεσεψιόν του ξενοδοχείου- και στη συνέχεια θα υπάρχει ένα δεύτερο επίπεδο, όπου και θα ξετυλίγεται η ιστορία.
Στην σειρά πέρα από τους βασικούς πρωταγωνιστές θα προστεθούν πολλοί γνωστοί ηθοποιοί, καθώς οι guests είναι ένα από τα απαραίτητα... συστατικά αυτής της δουλειάς.
Πρεμιέρα η σειρά θα κάνει τέλος του μήνα με αρχές Νοεμβρίου και θα παίζει 2 φορές την εβδομάδα. στο prime time.
Keywords
Τυχαία Θέματα