"Αθλητική Κυριακή": Επιστρέφει φουλ... ανανεωμένη!

11:08 25/8/2018 - Πηγή: TVNea

Η πιο ιστορική εκπομπή της ελληνικής τηλεόρασης- και, ταυτόχρονα, η μακροβιότερη- θα συνεχιστεί γι’ ακόμα μία χρονιά από τη Δημόσια Τηλεόραση. Μάλιστα, την τρέχουσα τηλεοπτική σεζόν θα έχουμε και πάλι αρκετές αλλαγές στα πρόσωπα που θα συμμετέχουν, τουλάχιστον ως συνεργάτες μπροστά από τις κάμερες.

Κάτι λογικό αν σκεφτούμε ότι, για τη σεζόν που ξεκινάει αυτό το Σαββατοκύριακο, η ΕΡΤ έχει εξασφαλίσει τα δικαιώματα μετάδοσης των εντός έδρας αγώνων 7 ομάδων της Superleague,
μεταξύ αυτών και του Παναθηναϊκού με τον Άρη.

Στην παρουσίαση της φετινής "Αθλητικής Κυριακής" θα παραμείνει μόνο ο Γιώργος Λυκουρόπουλος και δίπλα του θα δούμε τον Περικλή Μακρή, ο οποίος θα πάρει τη θέση του Ηλία Χριστογιαννόπουλου.

Ο Γιάννης Καραλής, ο οποίος θ’ αναλάβει και τις περιγραφές των ζωντανών μεταδόσεων των αγώνων, θα βρίσκεται και αυτός στο στούντιο της Αθλητικής Κυριακής και θα επωμιστεί το ρόλο της ανάλυσης των παιχνιδιών.

Στις ειδικές στήλες από φέτος θα δούμε τη Μαρία Παπαδοπούλου (που βρισκόταν και πέρυσι στο team της εκπομπής), ενώ κομβικής σημασίας είναι και το γεγονός πως την παραγωγή των αγώνων για λογαριασμό της ΕΡΤ- απ’ όπου και θα προκύπτουν τα highlights- αναλαμβάνει η Forthnet (Nova), αφού της ανατέθηκε από την Superleague αυτός ο ρόλος- τουλάχιστον για τον πρώτο γύρο.http://www.tvnea.com
Keywords
Τυχαία Θέματα