Αθηνά Οικονομάκου: Αποκάλυψε πότε θα παντρευτεί με τον αγαπημένο της

18:31 19/10/2015 - Πηγή: TVNea
Η Αθηνά Οικονομάκου ήταν η σημερινή καλεσμένη της εκπομπής «Καλημερούδια» και η συζήτηση δεν ήταν δυνατό να μη στραφεί γύρω από τη σχέση της. Η ηθοποιός μάλιστα, δεν έχει σταματήσει να δέχεται ερωτήσεις το τελευταίο διάστημα σχετικά με πιθανό γάμο.

Η οικοδέσποινα, Ντορέττα Παπαδημητρίου, μιλώντας για το πόσο χαίρεται με την ευτυχία της ηθοποιού, δήλωσε πως θα ήθελε να γίνει κουμπάρα του ζευγαριού, όταν ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας! «Παιδιά δεν κάνουμε πολύ παρέα ως ζευγάρι, αλλά κάντε μου τη χάρη να σας παντρέψω», δήλωσε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια.

Στη συνέχεια, η συζήτηση κινήθηκε γύρω από την σχέση της με τον Φίλιππο Μιχόπουλο. Ο Κώστας Μαρτάκης με αφορμή τις φωτογραφίες, που ανεβάζει στα social media μάλιστα, της ανέφερε: «Πλέον είσαι πιο άνετη, έχεις ξεπεράσει τη φοβία και οδεύεις προς μία κατάσταση για γάμο για παιδιά». Η Αθηνά Οικονομάκου διευκρίνισε: «Δεν είμαι στη φάση ούτε για γάμο ούτε για παιδιά. Είμαι πολύ χαλαρά, περνάω πολύ ωραία. Μακάρι να συμβεί και αυτό στο μέλλον».

Ο Βαγγέλης Χαρισόπουλος λοιπόν, επαναφέροντας στο τέλος της συνέντευξης το θέμα γάμου για την ηθοποιό, της είπε: «Λοιπόν επειδή εγώ πάνω από όλα σκέφτομαι την εκπομπή και επειδή η Ντορέττα θα είναι κουμπάρα, πρέπει να μας πεις πότε θα έχει ρεπό»! Η όμορφη ηθοποιός τότε του απάντησε με χιούμορ: «Το 2022»!

Δείτε το χαρακτηριστικό απόσπασμα της συνέντευξης που ακολουθεί:

http://www.tvnea.com
Keywords
Τυχαία Θέματα