Ασι και Εζέλ μαζί!

11:33 26/9/2012 - Πηγή: TVNea
Τουμπά Μπουγιουκουστούν και Κενάν Ιμιρζαλίογλου μαζί σε σίριαλ; Έχετε καλύτερο; Εμείς πάντως όχι. Αλλά μην ... ετοιμάζεστε. Φήμες ήταν και πέρασαν. Φήμες, που ήθελαν την όμορφη Τουμπά Μπουγιουκουστούν να πρωταγωνιστεί σε μια νέα σειρά μαζί με τον Κενάν Ιμιζαρλίογλου – τον Εζέλ, τον ηθοποιό που έκαψε καρδιές πριν δύο χρόνια και πάλι από την τηλεόραση του Antenna. Οι φήμες λοιπόν ήθελαν την
Τουμπά να έχει δεχτεί πρόταση για τηλεοπτική σειρά στην οποία θα πρωταγωνιστούσε και ο Κενάν, και να έχει αρνηθεί προκειμένου να ασχοληθεί με τη φροντίδα των δίδυμων παιδιών της που πρόσφατα απέκτησε. Όμως η αλήθεια είναι διαφορετική.

Ενας φαν της ηθοποιού επικοινώνησε με την εταιρεία παραγωγής Ay yapim για να ενημερωθεί σχετικά με τη συμμετοχή της ίδιας σε κάποια από τις καινούριες σειρές της εταιρείας, όπως ανακοινώθηκε από τον Τύπο. Η απάντηση ήταν η ακόλουθη: “Η Ay yapim δεν πρότεινε στην Τουμπά Μπουγιουκουστούν να συμμετάσχει στη σειρά στην οποία θα πρωταγωνιστήσει ο Κενάν Ιμιζαρλίογλου. Η πρόταση αφορούσε κάποια άλλη σειρά και οι συζητήσεις μεταξύ των δύο πλευρών συνεχίζεται. Συνεπώς, οτιδήποτε γράφτηκε στον Τύπο (ότι δηλαδή η Τουμπά αρνήθηκε το ρόλο για να φροντίσει περισσότερο τα κοριτσάκια της) δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα”.

Αξίζει να σας πούμε πως η Ay yapim (από τις μεγαλύτερες εταιρείες παραγωγής στην Τουρκία) αναλαμβάνει την παραγωγή τριών σειρών, στη μία από τις οποίες θα πρωταγωνιστήσει ο Κενάν. Η σειρά που προτάθηκε στην Τουμπά δεν έχει ανακοινωθεί ακόμα, οπότε δεν ξέρουμε εάν πρόκειται για τη σειρά “O Cevdet μπέη και οι γιοι του” ή για τη σειρά “Τα φτερά του περιστεριού” ή για κάποια άλλη.

Mέχρι στιγμής η Τουμπά δεν έχει ανακοινώσει την απόφασή της. Το μόνο σίγουρο είναι ότι οι υπεύθυνοι κάνουν τα πάντα για να την πείσουν... Ο ρόλος της στη σειρά Asi εκτόξευσε τις μετοχές της και οι εταιρείες προσπαθούν να την “κλείσουν” για τα μελλοντικά τηλεοπτικά ή κινηματογραφικά τους σχέδια. Αποτελεί ένα δυνατό χαρτί και γνωρίζουν πολύ καλά πως όσο υψηλές και να είναι οι απολαβές της, τα χρήματά τους θα ... τα βγάλουν και με το παραπάνω! tvzapping.gr

http://tvnea.blogspot.gr/
Keywords
Τυχαία Θέματα