Α.Σαμαράς:Δεν κλείνουμε την ΕΡΤ. Την ανοίγουμε με νέους κανόνες και ήθος

21:03 12/6/2013 - Πηγή: TVNea
Αποφασισμένος να μην κάνει πίσω εμφανίστηκε ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς μιλώντας για το θέμα της ΕΡΤ σε εκδήλωση του ΕΒΕΑ.
Ο κ.Σαμαράς χαρακτήρισε την ΕΡΤ "αμαρτωλή" αλλά και φαινόμενο σπατάλης και αδιαφάνειας, τόνισε πως η ΕΡΤ
έτσι όπως την ξέραμε ως τώρα τελείωσε, ενώ διαβεβαίωσε πως πολύ σύντομα θα ανοίξει η νέα δημόσια και όχι κρατική τηλεόραση!
Τώρα, υπάρχει πολιτική βούληση. Το αποδείξαμε και θα το αποδεικνύουμε . Η ΕΡΤ το σύμβολο της αδιαφάνειας και της σπατάλης τελείωσε χθες. Και δημιουργείται τάχιστα η νέα δημόσια και όχι κρατική τηλεόραση με άξιο προσωπικό που θα προσληφθεί μέσω ΑΣΕΠ.
«Αυτή τη νέα ραδιοτηλεόραση έπρεπε να την είχαμε εδώ και χρόνια» είπε ο πρωθυπουργός
Ο πρωθυπουργός έκανε λόγο για περιθωριακά νούμερα τηλεθέασης και εξαπέλυσε επίθεση σε όσους τώρα διαμαρτύρονται για το κλείσιμο της ΕΡΤ.
«Φωνάζουν για τα προνόμια τους και όχι για τα δικαιώματα του λαού. Όταν έκλειναν οι άλλες ιδιωτικές επιχειρήσεις και έμεναν χιλιάδες άνθρωποι στο δρόμο, δεν υπήρχαν τέτοιες αντιδράσεις . Τώρα τελείωσε η αμαρτωλή ΕΡΤ» είπε χαρακτηριστικά ο Α.Σαμαράς.
«Δεν έχουμε τίποτα με τους εργαζόμενους της ΕΡΤ. Όλοι τους θα αποζημιωθούν γενναία και κάποιοι θα επαναπροσληφθούν με διαφάνεια»
Keywords
Τυχαία Θέματα