Απρόοπτο φινάλε στο Χωρίς όρια

11:41 15/5/2011 - Πηγή: TVNea
Η Τέτα Σαββάτη είναι η ''Ζωή'' στη δραματική σειρά του ΑΝΤ1 ''Χωρίςόρια'' και μιλά για τη συμμετοχή της στη σειρά :“Σκέπτομαι πολλές φορέςπως τα πράγματα θα ήταν διαφορετικά και για μένα, για την πορεία μουστο χώρο αν η σειρά προβάλλονταν κανονικά. Αλλά και πάλι θέλω να είμαιαισιόδοξη και να κοιτάζω όλα τα καλά που αποκόμισα από αυτή τησυνεργασία”.
Μας δίνει επίσης μια γεύση από το φινάλε : “Το φινάλε τηςσειράς θα είναι απρόοπτο. Δεν θα είναι το αναμενόμενο που περιμένουμεσε τέτοιες σειρές. Θα έλεγα ότι είναι αίσιο για κάποιους αλλά καιάσχημο για κάποιους άλλους. Τέτοια ερωτικά τρίγωνα εξάλλου ούτε στη ζωήδεν έχουν καλό τέλος”. Και συνεχίζει : "Η σειρά ταλαιπωρήθηκε πολύ αλλά παρόλαυτα μου αρέσεινα ακούω τον κόσμο στο δρόμο να μου λέει πόσο του αρέσει. Ο ρόλος τηςΖωής είναι ένας πολύδιάστατος ρόλος που δίνει πολύ περιθώριο σε ένανηθοποιό να αναπτύξει πολλές πτυχές του.
Χάρηκα πολύ που την υποδύθηκααλλά και για τη συνεργασία μου με το καστ που ήταν πραγματικά ένας καιένας”.
Η Τέτα Σαββάτη αναφέρεται και στην αργοπορημένη μετάδοσή της : “Είναιδιαφορετικό το ταιμινγκ που γυρίστηκε η σειρά και διαφορετικό αυτό πουπροβλήθηκε. Εννοώ ότι όταν δημιουργήθηκε ήταν κατα κάποιο τρόπο ‘’τηςμόδας’’ οι δραματικές σειρές, ήταν ο κατάλληλος χρόνος και είχεδημιουργηθεί και το έδαφος από τα κανάλια για να αρέσουν περισσότεροστον κόσμο. Τώρα δεν ισχύει αυτό αλλά και πάλι η σειρά σημειώνει αρκετήεπιτυχία και το κοινό έχει μεγάλη ανταπόκριση”.

tvzapping
Keywords
Τυχαία Θέματα