Αποθεώθηκε η Νατάσα Θεοδωρίδου. ΒΙΝΤΕΟ και ΕΙΚΟΝΕΣ

21:51 20/8/2016 - Πηγή: TVNea
Μια μοναδική συναυλία έδωσε η αγαπημένη Νατάσα Θεοδωρίδου στο Χώρο Πολιτισμού «Μάνος Ελευθερίου» στο πλαίσιο των πολιτιστικών εκδηλώσεων του Δήμου Σύρου – Ερμούπολης «Σύρος- Πολιτισμός» .

Η πιο σημαντική και καταξιωμένη λαϊκή τραγουδίστρια της νεότερης γενιάς μάγεψε το κοινό της Σύρου με την υπέροχη βαθιά φωνή της, τη συγκλονιστική της εμφάνιση και τη θετική ενέργεια που απελευθερώνει σε κάθε της ζωντανή εμφάνιση
δημιουργώντας για ακόμα μία φορά μία μοναδική ατμόσφαιρα.

Με ένα μοναδικό πρόγραμμα γεμάτο υπέροχα τραγούδια που όλοι αγαπήσαμε, με μοναδικές ερμηνείες, έντονα συναισθήματα, ένταση και ιδιαίτερες εκτελέσεις η Νατάσα Θεοδωρίδου ταξίδεψε για ακόμα μία φορά το κοινό της και γέμισε με μουσική μία υπέροχη καλοκαιρινή βράδια κάτω από το ολόγιομο αυγουστιάτικο φεγγάρι.

Η τραγουδίστρια εμφανίστηκε στο stage Φορώντας ένα μάξι φόρεμα με μπλε ιριδίζουσες λεπτομέρειες που συνδύασε με ένα μαύρο τοπ, εντυπωσιάζοντας τους θαυμαστές της.

Έχοντας στις αποσκευές μεγάλες επιτυχίες όπως «Άσ’ Τα Όλα Κι Έλα», «Φεγγάρι», «Απέναντι», «Τις Δύσκολες Στιγμές», «Μια Κόκκινη Γραμμή» το ολοκαίνουριο «Ανήσυχος Καιρός» με την… ανήσυχα ανοδική πορεία (αμφότερα σε μουσική Γιώργου Σαμπάνη και στίχους Ελένης Γιαννατσούλια) και άλλες ακόμα πολλές, η Νατάσα Θεοδωρίδου ταξίδεψε μικρούς και μεγάλους κερδίζοντας δίκαια το χειροκρότημα από τον κόσμου που γέμισε το συναυλιακό χώρο.

Ένα απάνεμο θερινό βράδυ λοιπόν, κάτω από το φυσικό φως του φεγγαριού με τη Νατάσα Θεοδωρίδου να καθηλώνει και συγχρόνως να διασκεδάσει το κοινό της. Αξίζει να σημειωθεί οτι η λαϊκή τραγουδίστρια έμεινε μετά το πέρας της συναυλίας και φωτογραφήθηκε με τον κόσμο. Επόμενος σταθμός για την κα. Θεοδωρίδου ο Αμπελώνας Λάρισας την Παρασκευή 26 Αυγούστου.

O φακός του Cyclades24.gr ήταν εκεί και κατέγραψε στιγμιότυπα από την συναυλία της τραγουδίστριας.

Cyclades24.grhttp://www.tvnea.com
Keywords
Τυχαία Θέματα