Απόστολος Γκλέτσος: ΄΄Απο την αγωνία μου αν θα ξυπνούσα ζωντανός κοιμόμουν 90 κιλά και σηκωνόμουν 87΄΄

18:30 11/2/2015 - Πηγή: TVNea
Ο Απόστολος Γκλέτσος, καλεσμένος στο «Όλα Μπιπ» μίλησε για τις στιλιστικές επιλογές του Γιάνη Βαρουφάκη, την ενασχόλησή του με την πολιτική, τη συνεργασία του με την Ρούλα Κορομηλά και τις περιπέτειες που έχει περάσει με την υγεία του.
Για τις στιλιστικές επιλογές του Υπουργού Οικονομικών Γιάνη Βαρουφάκη: «Φοράω φόρμα, δεν φοράω ποτέ σακάκι, αλλά όταν πάω σε υπουργό βάζω αυτό το σακάκι. Έχω άλλο ένα μαύρο, ίσως να έχω ένα ακόμα, αυτά τα τρία. Αν
δεν ήμουν δήμαρχος δεν θα τα είχα. Θα φορούσα μόνο φόρμα. Αλλά δεν μπορείς να πας έτσι να χτυπάς την πόρτα του υπουργού γιατί δεν είσαι μόνο εσύ. Είναι αλλά 15 άτομα».
Για τα παιδιά της πολιτικής και τον Αλέξη Τσίπρα: «Όλα αυτά τα παιδιά που είναι πορφυρογέννητα, τα παίρνουν και τα βάζουν να κάνουν την δουλειά που θέλουν και μετά τα ξεφτιλίζουν. Γίνονται αποδιοπομπαίοι τράγοι και για το κόμμα τους, αλλά και για την χώρα ολόκληρη. Ποιο από αυτό μπορεί να βγει στον δρόμο; Κανένα. Τα “φτύνουν” όλα. Το ίδιο έπαθε και ο Τσίπρας».
Για την πολιτική: «Δεν γεννήθηκα για να γίνω πολιτικός. Η ανάγκη με έκανε να γίνω. Όχι η ανάγκη του δεν είχα να φάω, αλλά η ανάγκη ότι όλα ήταν χάλια σε έναν Δήμο. Ήμουν δημοτικός σύμβουλος και κάποιοι μου είπαν να μπω μπροστά επειδή ο κόσμος με ήξερε. Θέλαμε να πάρουμε τον Δήμο γιατί ήταν χάλια η κατάσταση».
Για την Πρόεδρο της Βουλής, Ζωή Κωνσταντοπούλου: «Μπροστά σε αυτό που είναι διατεθειμένη να κάνει, αυτά τώρα δεν είναι τίποτα. Θα το κάνει Κούγκι το κοριτσάκι. Καθίστε και θα δείτε. Εμένα μου αρέσει και σαν γυναίκα, η προσωπικότητά της. Την είδα και με μαλλί κάτω, μου αρέσει».
Για τις περιπέτειες που αντιμετώπισε με την υγεία του: «Έχω πάθει πολλά με την υγεία μου γι’ αυτό δεν φοβάμαι τίποτα. Είμαι επτάψυχος. Πέρασα και περνάω πολλές αρρώστιες, πάσχω από όλες. Σε ηλικία 35 με 38 κοιμόμουν 90 κιλά και ξυπνούσα 87 από την αγωνία του προβλήματος, από την αγωνία αν θα ξυπνήσω ζωντανός. Δεν ζούσα. Αν δεν είναι αυτό χαστούκι, τι είναι; Τι είναι χαστούκι; Να μη πάει καλά μια παράσταση; Έχω παίξει σε 25, οι 20 πήγαν χάλια και απλά οι 5 ακούστηκαν».
Για την συνεργασία του με τη Ρούλα Κορομηλά στο «Ciao ANT1»: «Ήμουν συμπαρουσιαστής της Ρούλας στο Ciao ANT1. Ο βλάχος συμπαρουσιαστής, δεν υπήρχε αυτό».http://www.tvnea.com
Keywords
Τυχαία Θέματα